buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
Uvisste: Øyvind Melgalvis
 
Melgalvis får vite mer i slutten av uka

Publisert: 13.jun.2012 04:12
Oppdatert: -
Øyvind Melgalvis var på MR-undersøkelse med kneet sitt mandag.
Noe resultat av undersøkelsen har han ikke fått.
- Kneet er vondt fortsatt, men det er et lyspunkt at jeg nå kan gå på beinet, selv om det smerter, sier Brumunddal-kapteinen.
Melgalvis håper at det er et tegn på en mindre alvorlig skade enn antatt, at han kan gå på beinet etter ei dryg uke på krykker.
- Jeg har forhåpninger om at det kanskje bare er menisken som har fått seg en real trøkk, men en vet jo aldri. Dette vil jeg få svar på torsdag eller fredag, fikk jeg beskjed om. For meg er det vanskelig å bedømme skadeomfanget ettersom jeg aldri har vært borte i noe lignende før.
- Det som er helt klart, er at det ikke blir noe fotballspill på meg på lenge ennå. Hvis det viser seg å være menisk, kan det sikkert bli aktuelt med operasjon. I heldigste fall er jeg kanskje klar utpå høstsesongen en gang. I motsatt fall er jeg ferdig for i år, sier han.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat