buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
SKADD: Det var mot Elverum Øyvind Melgalvis landet forkjært etter en hodeduell og fikk revet av korsbåndet.Foto: Marthe Stenberg
 
Melgalvis ute resten av året
Øyvind Melgalvis (27) har revet av korsbåndet i kneet og er ferdig for resten av sesongen. Nå leter Dala etter erstatter.

Publisert: 21.jun.2012 04:13
Oppdatert: -
Brumunddal
Det var i en hodeduell mot Elverum Dala-kapteinen landet forkjært og fikk seg en vridning i kneet. MR-bilder viser at korsbåndet i venstre kne er røket, og dermed må Melgalvis på operasjonsbordet.

Usikker på fortsettelsen

- Det blir i hvert fall ikke mer fotball i år, og dette avslutter fire sesonger med mye skader i rygg, hamstring, lyske og ankel, sier en lettere oppgitt Øyvind Melgalvis.
Akkurat nå er han heller ikke sikker på om det fortsatt blir fotball etter inngrepet.
- Nei, det er tungt her og nå. Men jeg får se det an etter operasjonen, sier Dala-kapteinen som også synes Brumunddal har hatt nok av skader nå.

Skal erstattes

Dalas sportslige leder, Tom Søgård, er klar på at Øyvind Melgalvis må erstattes.
Klubbens sportslige ledelse ser nå etter to, tre nye spillere som kan gå inn og forsterke et Dala-lag som ligger svært utsatt til på tabellen.
- Vi ser etter en midtbanespiller, en flankespiller og en spiss, sier Søgård, som understreker at han fortsatt har tillit til dagens spillerstall. I og med Melgalvis er ute og Øyvind Rossvoll drar til studier, må klubben hente inn nye folk. Han ser også nødvendigheten av å få inn noe nytt for å få laget bort fra nedrykkspulja.

Leter bredt

- Vi leter bredt etter nye spillere, og vi bruker kontakter i flere land - og i Norge, naturligvis. Vi har blant annet et par utenlandske spillere i Norge i kikkerten - spillere som ikke er under kontrakt med noen klubber nå, forteller Dalas sportslige leder.
Søgård understreker at de ser etter spillere som kan gå inn og forsterke laget når de henter inn nye fjes.
- Etter at vi har spilt mot Strømsgodset 2 i kveld, har spillerne ferie fra helgen, og treningene starter igjen 6. juli.
- Vi kommer til å bruke denne uka og neste på å sjekke referanser på aktuelle spillere, og vi håper å ha noen som er klare for å vise seg fram på trening nå spillerne møtes igjen 6. juli.

- Bra dekning bak

Trener Kai Kristiansen mener forsvaret er styrket med Magnus Nysveen tilbake i troppen. Han har ingen som åpenbart kan erstatte Øyvind Melgalvis på midten, og tror det kan være bra for Adrian Thun å få noen å spille sammen med på topp - eller til å utfordre seg.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat