buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
KLUBBSKIFTE: Aleksander Melgalvis skal spille sine hjemmekamper på Strømmen Stadion kommende sesong.
 
Melgalvis valgte Strømmen
Aleksander Melgalvis (25) skrev i kveld under for 1. divisjonslaget Strømmen, og takket samtidig nei til Dala.

Publisert: 04.des.2014 19:05
Oppdatert: 04.des.2014 19:05

- Det er aldri lett å si nei til Dala, men totalpakka i Strømmen gjorde at valget var ganske enkelt likevel, sier Aleksander Melgalvis.

Strømmens trener og tidligere HamKam-spiss, Espen Olsen, har ikke lagt skjul på at han ønsket seg Aleksander i sin stall, og i kveld ble partene enige om en ettårsavtale.

Mer tid til trening

- Det er to hovedgrunner til at jeg skifter klubb. Den viktigste er sjølsagt at det sportslig sett er et nivå opp for meg. Det har nemlig hele tiden vært målet å komme tilbake på det nivået, etter at jeg fikk sjansen i Kongsvinger i 2012, forklarer Melgalvis.

- I tillegg er Strømmen et valg som gjør at jeg får kortere vei på trening og mer tid til både skole og trening, sier Aleksander som studerer PR- og markedskommunikasjon på BI i Oslo.

- Summen av alt dette gjorde at jeg sa ja til Strømmen.

Trist å forlate Dala

For en ekte Dala-gutten var det også denne gangen tøft å si nei til en ny sesong på Sveum. Faktisk var det vanskeligere denne gangen, enn det var foran 2012-sesongen i Kongsvinger.

- Brumunddal har noe spennende på gang og har ansatt en dyktig trener. Derfor stod valget til slutt mellom moderklubben og Strømmen. Heldigvis har klubben vist stor forståelse for det valget jeg har tatt, sier Aleksander Melgalvis.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat