buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Mener Johansen var outstanding
Jim Sørum Johansen dokumenterte igjen at formen er gryende. I går scoret han Dalas eneste mål, i kamp mot selveste Frode Kippe.

Publisert: 20.mai.2010 04:12
Oppdatert: -
BRUMUNDDAL: – Jim var outstanding. Han har holdt et høyt nivå lenge nå. Ballmottakene og løpene sitter, er Erik Wettermarks dom.
Han la opp til en ny formasjon, med Sørum Johansen og Vegard Ruud sammen på topp.
– Vi ville være litt smalere. Unngå at vi sto igjen med bare en spiss, og kanskje få overtall på midten, forklarer Dala-sjefen.
Nummer 20 hos de blå fikk ingen enkel oppgave. Tidligere landslagsstopper Frode Kippe var mannen som skulle hindre ham i å score.
– Man blir litt ekstra motivert og gir litt ekstra. Det handler om å kaste respekten. De er bare mennesker disse gutta også, sier Sørum Johansen, som reduserte til 1–5 etter 65 minutter.
– Når de fikk ballen på seg, ble det vanskelig, men de gangene jeg fikk de med ut på løpetur gikk det bra, sier Dala-spissen.
Brumunddal startet bra de første 20 minuttene, trøkket til i duellene og turte å prøve med ballen.
Så smalt det. Fort. Flere ganger.
– Det var markant nivåforskjell i løpsduellene. De var effektive før pause, men jeg synes fire mål var litt for mye. Vi møtte overmakta i dag, og det skal være forskjell. Samtidig skapte vi litt, spesielt ved Øyvind Melgalvis på venstresiden. Jeg synes spillerne gjennomførte kampen på en ålreit måte og er glad for at vi tør, sier Erik Wettermark.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat