buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
POENG: I går reiste Stein Rune Solbakken og Dala til Trondheim for å hente flere poeng.
 
Mot Nardo uten Kvello
Ny tøff bortekamp for Brumunddal mot Nardo i Trondheim i helga.

Publisert: 09.aug.2014 04:00
Oppdatert: 09.aug.2014 10:08

Eneste endring Stein Rune Solbakken gjør på laget fra sist, er at Anders Ludviksen kommer inn for Øystein Kvello som har frihelg på grunn av sitt femte gule kort som han fikk mot Valdres sist.

- Ellers fortsetter vi i 3-5-2 eller hva du vil kalle det, sier Solbakken som ikke er så opptatt av formasjoner, men at folk gjør jobben sin på banen skikkelig. Vi er ikke gode hvis vi ikke er på. Da detter vi fort ned og blir skikkelig dårlige. Skjer det mot Nardo er det bare en som kan redde oss, og det er Pablo Rodriguez Aracil som er den eneste i laget som ser ut til å kunne score på bestilling.

Solbakken innrømmer at ledermålet mot Valdres sist helg, var et resultat av tilfeldigheter.

- Det er mange av dem i fotball, men vi må øve for å redusere dem. Vi hadde flaks mot Nardo sist. Vi ledet 1-0, men trønderne hadde grepet om minst ett poeng det siste kvarteret. At poengene ble igjen i Brumunddal, tilskriver jeg Christian Bjerke. Han avverget to-tre hundreprosentsjanser i den kampen. Bjerke var god i den kampen - også.

Det som bekymrer Solbakken mest, er at Nardo er kjent for å være et meget solid hjemmelag. Sist tapte de 1-3 for Gjøvik/Lyn på Gjøvik. Det er et revansjesugent lag Dala møter.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat