buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
DALA-JU­BEL: Ma­ri­us Holt og Ve­gard Ruud jub­ler et­ter at Dala har gått opp til 2-1.
 
Mye å juble for
Strømsgodset 2 - Brumunddal 3-3 Brumunddal ledet 3-1 over Strømsgodset 2 til det gjensto drøyt 20 minutter av kampen. Men vertene kom tilbake, og uavgjort føltes som tap for Dala etter at Jim Johansen hadde scoret to mål på sju minutter.

Publisert: 06.sep.2010 04:12
Oppdatert: -
Strømsgodset 2 - Brumunddal 3-3 Brumunddal ledet 3-1 over Strømsgodset 2 til det gjensto drøyt 20 minutter av kampen. Men vertene kom tilbake, og uavgjort føltes som tap for Dala etter at Jim Johansen hadde scoret to mål på sju minutter.
DRAMMEN: - Noen ganger er vi fornøyde med uavgjort. Andre ganger ikke. Dette var et oppgjør vi burde ha vunnet, selv om Strømsgodset får noen sjanser mot oss på slutten av kampen.
Ordene tilhører Dala-trener Erik Wettermark, og han har god dekning for sine meninger, for Dala hadde mye å juble for i Drammen.
Sterk motstander
Brumunddal spilte nemlig god, offensiv fotball i nærmere en time mot et sterkt Strømsgodset-lag som på grunn av regelverket hadde Petar Rnkovic og Jim Johansen på benken fra start. Men nyervervelsene, Gardar Johansson fra Fredrikstad og Mohamed Abu som er på lån fra Manchester City, var i aksjon fra start, og det var islendingen som åpnet scoringskontoen etter 18 minutters spill.
Dala svarte raskt
Da hadde Andreas Løseth Johansen allerede hatt to fine sjanser, men etter Strømsgodsets scoring, gikk Dala rett fra avspark, og på en, to, tre sto det 1-1.
Vegard Ruud har vært effektiv for Dala denne sesongen, og lørdagens 1-1-scoring var hans åttende nettkjenning denne sesongen.
Marius Holt
Så var det Marius Holt sin tur. Høyrebacken Lars Bredo Simensen raidet fram på venstresiden, la inn foran mål der en presset Løseth Johansen måtte se ballen passere. Men ballen gikk til Marius Holt som scoret svært så sikkert.
Da Øyvind Melgalvis gjorde 3-1 på et drømmeskudd helt oppe i vinkelen fra 20 meter, så det svært så lyst ut for Dala. Men så satte Strømsgodset inn Jim Johansen for André Hansen etter 51 minutters spill.
«Bare en Jim Johansen»
- Det er bare en Jim Johansen, sang Dala supporterne og tenkte på sin egen Jim Johansen med mellomnavnet Sørum.
Men det var drammensernes Jim som skulle bli den store. Fra sin midtbaneposisjon gjorde han det vanskelig for Dala-spillere som etter hvert begynte å bli tunge i beina. Jim, som også scoret på Sveum i vår, gjorde 2-3 da han dro av Lars Bredo Simensen, og utlignet til 3-3 på et langskudd.
Det kan hende Dala-trener Erik Wettermark i ettertid tenker at han burde ha gjort noen grep da Strømsgodsets Jim begynte å herje. Men det så jo så bra ut på 3-1...
- Best offensivt
- Vi fikk større problemer da Strømsgodset la om til tre på midtbanen i 2. omgang. De kom lenger fram på banen, og fant smutthull i både midtbanen og forsvaret vårt. Dessuten er Jim Johansen flink til å utnytte rommene som oppstår, og det merket vi da han kom inn, mener Øyvind Melgalvis.
- Vi er generelt best når vi er i dytten offensivt, og jeg synes jo det er surt å tape to poeng når vi leder 3-1, sier Melgalvis, som håpet han hadde avgjort kampen da han dundret inn 3-1-målet.
Var den inne?
Brumunddal mente også at de ble snytt for en scoring fem minutter før slutt. Innbytter Rune Pettersen gikk i været på en corner og følte seg sikker på at ballen hadde vært over streken, men det mente verken dommer Espen Hovland eller hans assistent.
Dalas fotballeder Guttorm Tysnes ga uttrykk for misnøye med flere dommeravgjørelse lørdag, og han mente at Øyvind Melgalvis ble snytt for et klart frispark rett i forkant av Strømsgodsets 3-2-redusering.
Nå hører det også med til historien at Strømsgdset følte seg snytt for et straffespark da Petar Rnkovic ble felt(?) etter 88 minutters spill.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat