buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
ET LITE LYSPUNKT: Marius Holt var Brumunddals klart beste spiller mot Harstad.FOTO: PÅL JACOBSEN
 
Nå er trener Erik FRUSTRERT
Brumunddal - Harstad 2-3 14 dager før seriestart ser Erik Wettermark et Brumunddal-lag som ikke fungerer. Svaret på hvorfor har han ikke.

Publisert: 28.mar.2011 09:36
Oppdatert: -
BRUMUNDDAL: Trener Wettermark likte ikke det han så de siste 45 minuttene mot Harstad. Ingenting stemte etter hvilen.

Har ikke svaret

- Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke har noe fasitsvar på hvorfor vi ikke fungerer en hel kamp. Prestasjonene varierer altfor mye, både som lag og hos enkeltspillere. Vi slipper inn for enkle mål også. Harstad produserte fire sjanser og scoret tre mål. Det er for dårlig av oss, sa en skuffet Wettermark.

Prøvde nesten alt

Brumunddal-treneren gjorde forsøk på å snu et lag som ikke hang sammen. Han skiftet formasjon hele tre ganger, uten at det hjalp nevneverdig. Byttet fire spillere gjorde han også, men til ingen nytte.
- 4-3-3, som vi startet med, fungerte ganske greit. Vi kunne ha fortsatt med det, men jeg ville se hvordan vi fungerte med tre bak i andre omgang. Men vi gikk tilbake til 4-3-3 i slutten av kampen, forteller Wettermark, som så at det ikke fungerte like bra da.

Noen som var gode

Nå skal det ikke svartmales alt det Brumunddal gjorde i denne kampen. Det var flere spillere som gjorde sine saker greit. Jim Sørum Johansen spilte seg stort opp etter litt startproblemer. Det samme kan sies om Aleksander Melgalvis.
Men den beste av dem alle var mannen på topp. Marius Holt løp på alt som kom av baller i 90 minutter. Dessverre så kom ham ikke på scoringslisten denne gangen. Men han serverte ballen på sølvfat flere ganger til sine medspillere. At det ikke ble noen scoringer ut av det, kan ikke Holt belastes for.
Han har vært litt rusten i kroppen i det siste, så 90 minutters spill bare 14 dager før seriestart, smakte godt for kampens beste spiller.
Også Magnus Nysveen spilte hele kampen. Det er lenge siden han har gjort det. Nå har han bra treningsgrunnlag, og både Magnus og ikke minst for laget, er det bra å ha forsvarsspilleren i god form.

Skulle hatt to røde kort

Harstad benyttet to keepere i denne kampen og begge burde ha fått rødt kort. Begge var langt ute på banen og tok ballen bevisst i hendene. I det første tilfelle, hindret keeperen et klart mål. Den andre hendelsen er ikke like klar, men dommer Odd Arne Kalløkkebakken ga kun frispark til Dala og ingen kort.
Bare minuttet etter den andre hendelsen, gikk Harstad rett opp og scoret seiersmålet.
Dermed ble kampresultatet kanskje litt annerledes enn det skulle ha vært...
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat