buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
SVIDDE MANGE SJANSER: Brumunddal misbrukte mange klare scoringssjanser. Her lagde Andreas Løseth Johansen en selv, men ballen havnet oppe på tverrliggeren.Foto: Terje Midttun
 
Nekter å gi opp kampen om 2. div.
1-0-seieren over Grorud, som før denne kampen hadde spilt ti kamper uten å tape, var gull verdt for Brumunddal.

Publisert: 03.sep.2012 04:13
Oppdatert: -
Brumunddal
Laget hadde neppe feiret mer om de hadde rykket opp i 1. divisjon. Men seieren satt langt inne. Brumunddal måtte ha nesten fem minutter av tilleggstida for å score. Dette til tross for et tosifret antall scoringssjanser mot Groruds tre. Allerede i 1. omgang burde hjemmelaget ha avgjort kampen. Fra det 30. til det 35. minutt produserte Brumunddal tre hundreprosentsjanser på løpende bånd. Ingen av forsøkene endte der de skulle - i mål.
- Seieren var en belønning i seg sjøl, men også i denne kampen hadde vi marginer imot. Dette kommer av uflaks og udyktighet, kommenterte en lykkelig Dala-trener, Erik Wettermark etter kampen.
Wettermark mente at de mange spolerte sjansene kom av at laget fortsatt sliter med den siste pasningen i gjennomspillet.

Kjørte opp alle mann

- Mot slutten av kampen kjørte vi opp med alt vi hadde av spillere. Vi visste hvor viktige de eventuelle tre poengene vil være.
Derfor endte Anders Ludvigsen som spiss via midtstopperplass, og Gaute Granmo kom inn for Andreas Løseth Johansen for å være vepsen som skulle rive og slite i Grorud-forsvaret, noe han klarte med glans. Likevel lot scoringen vente på deg, helt til en corner gikk via Rune Pettersens hode og endte i rommet til Wennberg som klinket til på volley.
Det betyr at håpet om mer 2. divisjonsspill fortsatt lever i Brumunddal.
- Vi skal trigge oss til å overleve, sa en offensiv Wettermark og la til: - Vi kapitulerer ikke!

Tøff sluttstrid

- Vi spiller så lenge det er håp. Er det ikke håp, fortsetter vi å spille, Vi skal avslutte sesongen med stil.
Før denne kampen sa sportslig leder Tom Søgaard at laget hans måtte vinne seks av åtte kamper på slutten. Nå sier statistikken fem av sju, en liten bedring. Likevel vil kampen for å overleve bli tøff. Brumunddal har igjen følgende lag før sluttstrek settes: Nybergsund (B), Elverum (H), Fram Larvik (B), Birkebeineren (H), Strømsgodset 2 (B), Lillehammer (B) og VIF 2 (H).
- Det blir tøft, men nå fikk gutta et bevis for at de kan lykkes. Seieren var minst like viktig for selvtilliten som poengene var for tabellposisjonen, sa Erik Wettermark som ikke ville kommentere en eventuell forlengelse av kontrakten lørdag.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat