buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Knallhard: Øystein Kvello taper sjelden en duell, og har framstått som en solid signering i treningskampene til nå. FOTO: JACOB SUNDBLOM NYGAARD
 
Ny forsvarssjef
Øystein Kvello stortrives i sin nye klubb, og gnistrer ute på banen. Erik Wettermark mener Dala har fått en ny dimensjon med Kvello i rekkene.

Publisert: 24.feb.2014 04:13
Oppdatert: -

Som midtstopper i Brumunddals 3-5-2-system har Kvello til nå bekledd den sentrale forsvarsrollen. Den jobben har han tatt med stil, og Erik Wettermark er overbevist om at 33-åringen er en klassespiller. - I treningskampene vi har spilt til nå har han uten tvil vært blant våres beste spillere. Han har gitt oss en ny dimensjon, sier Wettermark, etter årets fjerde treningskamp.
Lørdag halte Brumunddal i land et uavgjortresultat til 1-1 mot Grorud, etter en sen utligning på frispark fra Erik Sigtbakken.

Stortrives

Midtstopperen kom fra Lillehammer før årets sesong og brukte ikke lang tid på å finne seg til rette i nyklubben.
- Jeg stortrives og har fått et solid inntrykk av klubben. Vi har gode treninger med høy kvalitet, et godt lag, og et brennende engasjement rundt klubben, sier Øystein Kvello til HA-sporten.
Han har spilt samtlige minutter i de fire første treningskampene for året.
- Det var litt rufsete mot Kongsvinger (5-5), men jeg klarte meg greit både mot Raufoss (2-2) og andre omgang mot HamKam (1-3). Mot Grorud følte jeg vel også at vi hadde god kontroll bakover på banen, sier han.

Viktig på dødball

Midtstopperen er en meget viktig brikke for Brumunddal både på defensive og offensive dødballer. Ved hver corner blir han med inn i feltet for å krige.
- Han er veldig viktig for oss på dødballer. Vi sikter som regel på han, og veldig ofte vinner han også duellene, sier trener Wettermark.
Hovedpersonen selv går inn i en hver situasjon med trygghet om å komme seirende ut.
- Jeg er ganske høy, og prøver til beste evne å utnytte det for å vinne dueller, sier Kvello.
33-åringen har vært innom mange klubber på forskjellige nivåer gjennom karrieren, og skrapt sammen en del erfaring.
- Jeg ønsker jo å bidra med rutinen min, i tillegg til duellstyrke. Så er jeg samtidig god til å beholde roen og ikke stresse, sier han.

- Blir tett

Mot Grorud slet Dala lenge med å komme seg til de helt store sjansene, uten at gjestene heller var det helt store på Sveum. 1-1 var et greit resultat. - Jeg gir det godkjent, sier Erik Wettermark.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat