buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
Fred Leo Nysæter fortviler over Sundets utligning, men var alt i alt fornøyd med ett poeng på bortebane. FOTO: Thomas Tolfsen-Strandby
 
Nysæter: - Veldig surt
Fred Leo Nysæter synes selvsagt det var surt å miste to poeng på overtid, men var generelt fornøyd med prestasjonen mot Sundet.

Publisert: 28.mai.2016 18:50
Oppdatert: 29.mai.2016 17:17

Brumunddal så ut til å vinne sin fjerde 1-0 seier for sesongen, men på overtid dukket Jarl-Andre Storbæk opp, og sørget for poengdeling i Nybergsund.

- Alltid kjedelig når det skjer på overtid, men jeg synes generelt vi gjør en veldig bra match, sa Dala-trener Fred Leo Nysæter etter kampen.

SEIEREN GLAPP PÅ OVERTID
Brumunddal kom ut på kunstgresset på Nybergsund stadion med en helt annen innstilling enn mot HamKam i forrige runde, der de var tamme fra start. Det smalt i duellene og stopperparet Rune Pettersen og Håkon Aalmen hadde kontroll på Sundets toppscorer Kaimar Saag.

- I dag var det en helt annen tenning i gutta ute på bana, oppsummerte Nysæter.

Han måtte alikevel se at det var Nybergsund som produserte de største sjansene både før og etter pause, og det hadde ikke vært ufortjent om hjemmelaget ledet før timen var spilt.

Men så klinket Stian Nyhus til etter litt klabb og babb på en corner, og via en Sundet-spiller dalte ballen i mål. Da var det en halvtime igjen av kampen.

VELDIG SURT
Sundet satte inn en voldsom sluttspurt, men blant annet takket være en kjemperedning av Tor Torgersen mot slutten, så det ut til at bortelaget skulle holde ut.

Må så ødela veteranen og den gamle Kamma-kjempen Storbæk moroa for Brumunddal.

Nysæter var skuffet, men fattet, etter kampen.

- Akkurat nå er det veldig surt, men alt i alt en god match av oss, sa Nysæter, som synes det var godt å se laget heve seg fra forrige kamp.

- Jeg har ikke tvilt et sekund på gutta, og jeg synes vi er gode defensivt i dag, avsluttet Dala-treneren.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat