buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
POPULÆR: Flere klubber ønsker seg Dalas Aleks­an­der Mel­gal­vis.
 
Ønsket i Ull/Kisa og KIL
Aleksander Melgalvis (22) har fått tilbud fra Ull/Kisa, han trener med Kongsvinger og er ønsket i Raufoss og Brumunddal.

Publisert: 16.nov.2011 04:12
Oppdatert: -
HAMAR: Aleksander Melgalvis er ettertraktet på spillermarkedet. I Dala har man naturligvis et sterkt ønske om at han skal fortsette å score mål på Sveum, og hvis det skulle stå mellom Dala og Raufoss, er han ikke det minste i tvil om at det blir Brumunddal.
Men det er flere klubber som er på frierferd.
- Christoffer Heier Solbakken og jeg var sammen i møte med Arne Erlandsen i Ull/Kisa, og jeg fikk tilbud om kontrakt, sier Melgalvis, som var med og trente med HamKam da Erlandsen var i klubben.

Kontaktet av Åge Steen

Nå har også Kongsvinger kommet på banen.
- Åge Steen ringte og lurte på om jeg ville trene med klubben noen dager. Jeg var der i går og skal dit i dag. Det var det som passet for meg, forteller Dala-spilleren, som ikke hadde sagt ja til å trene med KIL om han ikke hadde vurdert klubben som aktuell.
- Hva blir viktig når du skal velge klubb?
- Jeg kommer nok til å spille der jeg mener jeg kan bli best. For jeg har lyst til å utvikle meg videre som fotballspiller. Jeg synes det er vanskelig å bestemme meg, men jeg kommer til å ta en avgjørelse før jeg reiser på ferie 30. november, sier Aleksander Melgalvis til HA-sporten.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat