buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
2-0: Ma­ri­us Holt skul­le egent­lig ikke spilt kam­pen på grunn av kram­pe og oppkastsjau, men han stil­te, sco­ret to mål og for­svant.Foto: Ter­je Midt­tun
 
Oppkast og opptur for Dala-spissen
Brumunddal - Herd 3-1 Marius Holt kastet opp, men stilte til avspark, scoret ett mål og kastet opp på nytt i pausen. Så gikk han på banen igjen, scoret ett mål til og kastet inn håndkleet i det 70. minutt. Som matchvinner.

Publisert: 19.sep.2011 04:12
Oppdatert: -
BRUMUNDDAL: Da hadde Marius Holt gjort sitt for ettermiddagen. Kramper i beina gjorde at han ikke hadde noe valg. Men jobben var gjort og det var Marius Holt veldig godt fornøyd med.

Skader og sjukdom

Før kampen mot Herd hadde Dala-trener Erik Wettermark nærmest lekt interiørarkitekt med laget sitt. Skader og sjukdom gjorde at Vegard Ruud måtte ned på backplass. Øyvind Melgalvis ble dyttet fram som rekkekamerat med Marius Holt og Andreas Løseth Johansen, og Eirik Olssen måtte bekle den andre backplassen. På toppen av det hele skulle de møte et lag, som riktignok ligger i bunnen av tabellen, men som har gjort det til en vane å ta med seg poeng fra bortekampene.

Effektive Holt

Det kunne ha skjedd i Brumunddal også. Etter å ha vunnet sjansestatistikken med hele 8-1 i første omgang, hadde Dala bare scoret ett eneste mål. At det kunne bli i snaueste laget, viste Herd da de spilte seg til kanonsjanser fra start i andreomgangen.
Men heldigvis har Brumunddal en måltyv ved navn Marius Holt. Mot Herd var han effektiv. Dala-trener Erik Wettermark kan være glad for at Holt meldte seg klar til avspark.

Rotet det til

- Jeg var veldig usikker. På fredagens trening pådro jeg meg en liten strekk. Denne strekken ble ikke bedre av at jeg tømte kroppen for næring, både før kampen og i pausen. Det var nok det som gjorde at jeg måtte gi meg ut i andreomgangen, sa Marius Holt.
Da hadde han tegnet seg for to mål og årets første gule kort for en takling som ble litt i tøffeste laget.
- Jeg pleier jo aldri å takle noen og når jeg først gjør det, så blir det galt. Det har skjedd før, sier måltyven, som hadde flere gode forsøk mot Herd-Keeper Mathias Rasmussen, som spilte en strålende kamp og holdt laget sitt inne i kampen. Lenge.
- Han var god, men spør du meg, så hjalp vi ham med å rote det til for oss sjøl også. Slurvete pasninger og slurvete avslutninger gjorde at det ble med sjansene i førsteomgangen. Vi burde punktert kampen allerede da, men vi vant i alle fall fortjent til slutt. Jeg syntes vi gjennomførte bra og på en solid måte, sa Holt, som gledet seg over at de unge som kom inn (Torgeir Strand Osmo, Gaute Granmo og Erik Sigtbakken) alle tok tak fra første stund.

Reddet av gode overganger

- Vi hadde noen gode overganger og reddet oss på det, forklarte Dala-trener Erik Wettermark.
Han likte dårlig at laget hans ikke utnyttet mer enn 16 prosent av sjansene de spilte seg til.
- Vi hadde god kontroll men misset altfor mange sjanser. Samtidig vil jeg berømme Herd for deres defensive organisering. De var ikke lette å spille mot, og i mål hadde de en keeper som gjorde utrolige redninger.Wettermark var spent på hvordan komposisjonen hans bakover på banen ville takle alle ommøbleringene, men det gikk greit, styrt av midtstopperne Rune Pettersen og Raymond Lundquist, slapp ikke Herd til altfor mange ganger.
- Heldigvis er både Magnus Nysveen og Dima tilbake for fullt til neste kamp. Dem kan vi trenge. Motstander er Bærum. Sa Erik Wettermark.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat