buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
 
Øyvind Melgalvis savnet Aleksander
Aleksander Melgalvis rakk ikke seriepremièren mot Valdres da han sto askefast i London. Og det var merkbart for laget mener broder Øyvind.

Publisert: 19.apr.2010 04:12
Oppdatert: -
Aleksander Melgalvis rakk ikke seriepremièren mot Valdres da han sto askefast i London. Og det var merkbart for laget mener broder Øyvind.
BRUMUNDDAL: Det var ei kraftig strek i regningen for Brumunddal at de måtte spille uten Aleksander Melgalvis i seriepremièren mot Valdres.
- Aleksander betyr veldig mye for et lag som er avhengig av den gode stammen vi har, mener Øyvind Melgalvis. Men lagkapteinen er også bevisst på å rose Andreas Løseth Johansen som kom inn på laget i Aleksanders fravær.
Brumunddals beste
Øyvind var Brumunddals beste i lørdagens kamp, og han var blant de få som prøvde å være kreativ i spillet sitt.
- Vi kunne ha mørnet dem med å sette tempo i spillet vårt, men det greide vi ikke i 1. omgang, sier Dala-kapteinen.
- Valdres er et bra lag som sikter høyt, men jeg er likevel skuffet over at vi taper. Jeg synes vi fikk for lite ut av denne kampen. Spillet vårt ble veldig oppstykket, og det er ikke sånn det skal være,
- Jeg er skuffet over at vi taper. Vi klarte ikke å få ut det lille ekstra, men vi er nødt til å bli flinkere til å avgjøre slike kamper på hjemmebane, mener Øyvind Melgalvis.
Til Tromsø neste mandag
Neste motstander for Brumunddal er Tromsøs andrelag i Tromsø neste mandag - så fremt det er mulig å ta seg til nordlandsbyen med fly, da.
- Og vi er nødt til å prestere bedre mot Tromsø, fastslår trener Erik Wettermark, som ikke syntes lørdagens kamp var representativ for årets Dala-utgave.
- Kan det bli en kamp om å overleve 2. divisjon?
- Jeg føler at vi kan ha som mål å hevde oss i divisjonen, sier Wettermark etter at årets første seriekamp er unnagjort.
Det er 25 runder igjen, og etter møtet med Tromsø 2, skal Brumunddal til Briskeby for å møte HamKam 2. mai.
Og 8. mai er det nytt lokaloppgjør: hjemme mot Raufoss.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat