buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
Øyvind Melgalvis
 
Polsk keeper klar for Dala
Den polske keeperen Bartosz Deregowski (25) er klar for Dala etter å ha vært på test denne uken.

Publisert: 11.jun.2011 04:12
Oppdatert: -
HAMAR: Førstekeeper i Brumunddal Christian Aarbogh Bjerke har de siste ukene vært ute med en forstuing i fingeren. Juniorkeeper Sturla Lierhagen har gjort sine saker bra i de to kampene han har fått prøve seg, men det hindrer ikke Brumunddal i å være på utkikk etter en ny sisteskanse.

194 centimeter høy

Onsdag denne uken ble Bartosz Deregowski testet av Andre Ulla på Sveum. Veteranen likte det han så og anbefalt Dala å satset på polakken. Han spiller 3. divisjonsfotball for Årdal, men har spilt på høyere nivå i hjemlandet.
Dermed får Dala større konkurranse om keeperplassen, og 194 centimeter høye Deregowski kan få sin debut for Brumunddal i dagens toppoppgjør mot Bærum.

Øyvind Melgalvis klar

Gjestene har så langt tatt 13 poeng, og ligger to poeng bak Brumunddal.
- Bærum er et av de bedre lagene i denne avdelingen, som jeg følte meg sikker på at ville blande seg inn i toppstriden, sier Brumunddal-trener Erik Wettermark.
Øyvind Melgalvis har trent for fullt denne uka og er meldt klar til kamp. Jim Sørum Johansen er også tilbake på fotballbanen, men avventer til neste helg før han gjør comeback i kamp.
- Vi kan senke skuldrene. Vi har vært inne i en god periode, og dette blir en bonuskamp for oss. Vi har tatt nok poeng til at et tap ikke medfører noen særlige konsekvenser.
Eirik Olssen, Marius Holt og Jo Eivind Bergundhaugen er fortsatt ute. Så gjenstår det å se hvem som tar på seg keeperhanskene mot Bærum i ettermiddag.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat