buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Sa nei til HamKam
Adrian Thun sa nei til å spille for HamKam, men nå er han klar til å bøtte inn mål for Brumunddal i 2. divisjon.Brumunddal

Publisert: 03.jan.2012 04:12
Oppdatert: -
Adrian Thun sa nei til å spille for HamKam, men nå er han klar til å bøtte inn mål for Brumunddal i 2. divisjon.
Brumunddal
HamKam ønsket nemlig å hente Adrian Thun fra Hasle/Løren i sommer, men da valgte 23-åringen fra Oslo å takke nei. Noen måneder seinere slo han til på direkten da Brumunddal ga han et kontraktsforslag. Og nå har spissen, som har et godt rykte på seg som målscorer, flyttet til Jessnes med samboer og barn.
Og i går kveld debuterte han på Dala-treningen på Sveum.
Derfor nei til Kamma
- Jeg er veldig spent på å bli kjent med hele laget. Jeg har fått et veldig godt inntrykk av klubben. Opplegget virker seriøst. Jeg har fått inntrykk av at Brumunddal ønsker å satse i toppen, og jeg tror Kai Kristiansen er en bra trener, sier Thun til HA-sporten.
Avslaget til HamKam forklarer han med at tilbudet kom på et litt dårlig tidspunkt.
- Det var like før fødsel for samboeren min, og jeg var litt småskadd. Jeg prioriterte annerledes da. Da Brumunddal kom på banen noen måneder etterpå med et godt tilbud, var det lettere å si ja. Samboeren min er også fra Hedmarken, sier Thun.
Mens Hasle/Løren spilte i 3. divisjon lå han på rundt 25 mål i sesongen. I 2. divisjon i fjor ble det litt vanskeligere, men så rykket da Hasle/Løren også ned. Likevel fikk Thun notert 15 mål i serien og to i cupen.
- Jeg er fornøyd med forrige sesong i Hasle/Løren, men jeg håper å bidra minst like sterkt i Brumunddal. Jeg er både stor, sterk og rask og har gode avslutninger, sier Thun når han blir bedt om å si litt om seg selv.
Trenger tre til
Dala-trener Kai Kristiansen gikk tungt inn for at Dala-ledelsen skulle skaffe nettopp Thun, selv om han ikke har sett ham spille.
- Jeg har merket meg den gode statistikken han har. Vi har håp om at vi har sikret oss en god spiller, selv om det er for tidlig å si så veldig mye. Dette var jo hans første trening med oss, sier Kai Kristiansen.
For øvrig er Kristiansen på utkikk etter flere forsterkninger. Fem sentrale spillere er nemlig borte siden forrige sesong.
Keeper Christian Aarbogh Bjerke har gått til Notodden, midtstopper Magnus Nysveen har trappet ned, stopperkollega Eirik Olssen er aktuell som venstreback for Ull/Kisa, midtbanespiller Aleksander Melgalvis har gått til KIL og spissen Marius Holt har gått til Løten.
- Vi har mistet ei hel sentrallinje med spillere som har vært gode i Brumunddal. Vi trenger en stopper, en midtbanespiller og en angrepsspiller til før vi er komfortable med stallen, sier Kristiansen.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat