buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Guttorm Tysnes Foto: Trond Lillebo
 
Så på andre løsninger
Dala-leder Guttorm Tysnes er meget fornøyd med at Erik Wettermark blir med videre. Men han var slett ikke sikker på å få svaret han ønsket.

Publisert: 06.okt.2010 04:12
Oppdatert: -
HAMAR: - Erik har utvikla seg og laget til å bli bedre og bedre siden han kom (i 2002).
Tysnes forteller at klubben var veldig spent på hvilket svar Wettermark ville gi. Han har en krevende jobb ved siden av fotballen, og Dala-treneren sier også at han må gi honnør til de hjemme som lar ham bruke så mye tid på «hobbyen».
- Vi var langt fra sikre på at han ville være med videre og vi hadde begynt å se på andre løsninger. Men det var stor stemning i garderoben da vi fikk nyheten mandag kveld, sier Tysnes.
Her forklarer han hvorfor:
- Erik er en god trener taktisk. Han har ofte vist at han er flink med bytter, at han er flink til å se an formen på spillere i forhold til laguttak, og han er god til å balansere treningen sånn at spillerne har overskudd. Det er viktig når man tross alt har å gjøre med amatører.
Spillestilen har også endret seg litt utover i sesongen.
- Som nyopprykket visste vi ikke om vi kunne spille like offensivt som vi gjorde i 3. divisjon, men utover året er vi blitt mer spillende etter hvert som vi har fått selvtillit. Erik kunne helt sikkert vært trener på et høyere nivå om det hadde latt seg kombinere med jobben, mener Tysnes.
Kaptein Øyvind Melgalvis forteller at spillerne ble glade, de også.
- Det var dette alle ville. Nå skal vi fortsette å videreutvikle spillestilen med den samme kontinuiteten som har vært en stor del av styrken vår.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat