buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
TIL INGEN NYTTE: Tomasz Kociszewski gjør 1-0 til Brumunddal. Han la også opp til Dalas andre scoring, men det var stort sett det han fikk utrettet mot Manglerud/Star. Foto: Terje Midttun
 
Scoret, serverte og ble satt på flyet til Polen
Manglerud/Star - Brumunddal 3-2 Tomasz Kociszewski scoret ett mål og la opp til det andre i Brumunddals treningskamp mot Manglerud/Star. I går ble de to satt på flyet hjem til Polen.

Publisert: 12.jul.2010 04:12
Oppdatert: -
Manglerud/Star - Brumunddal 3-2 Tomasz Kociszewski scoret ett mål og la opp til det andre i Brumunddals treningskamp mot Manglerud/Star. I går ble de to satt på flyet hjem til Polen.
OSLO: - Polakkene ble veid og funnet for lette for Brumunddal. Vi tilbyr dem ikke kontrakt. Årsaken er at ingen av de to umiddelbart ville blitt klare forsterkninger av stallen nå. Vi har allerede like god spillere som de to, til disposisjon. Da er det riktig av oss å bruke oppmerksomheten vår på disse, sier Brumunddal-trener Erik Wettermark.
Hva det blir til med nyanskaffelser nå, er fortsatt litt uvisst, men Brumunddal jobber fortsatt med å forsterke stallen sin til høstsesongen.
- Vi er på markedet, men vi har ingen alternativer som kunne blitt spilleklare like raskt som Tomasz og Marek Kociszewski, sier Guttorm Tysnes.
Ingen lett jobb
De to polakkene hadde ingen lett jobb med å overbevise Brumunddal-ledelsen om sitt kandidattur mot Manglerud/Star lørdag. Dala-spillerne var spillerustne. Wettermark stilte med kun seks førstelagsspillere fra start og polakkene hadde en ti timers reise fra Polen i beina fra dagen før. I tillegg fikk de spille på uvant underlag, kunstgress, og de stilte til kamp med bare en trening sammen med det øvrige Brumunddal-laget bak seg.
Gjorde så god vi kunne
Polakkene var også smertelig klar over at de ikke hadde levert varene Brumunddal var ute etter.
- Det var vanskelig å si hvordan dette gikk. Vi er nye i landet, i laget og uvant med underlaget. I tillegg satt reisen fra dagen før i beina, sa Marek (26) Kociszewski som gikk krampe og måtte forlate banen 24 minutter før slutt. At broren Tomasz hadde en stor andel i Brumunddals uttellinger, hjalp ikke verken på egen selvtillit eller i Brumunddal-ledelsens øyne: - Jeg gjorde så godt jeg kunne, men det var ikke lett, sa Tomasz. Han ble ikke spilt opp av sine egne, og dette gjorde det naturligvis ikke enklere for ham. I tillegg virket han ikke å være den duellspilleren som Brumunddal har bruk for.
Annen type fotball
Marek og Tomasz Kociszewski har i det siste spilt på nivå fire i tysk fotball. Tidligere har de spilt på nivå tre i polsk fotball. Likevel var overgangen til norsk fotball stor de to.
- Forskjellen fra det vi er vant med, er at Brumunddal tydeligvis spiller mer direkte fotball enn hva vi er vant med. Både i Polen og Tyskland er vi vant til mer ballbesittelse, sier de to.
- Jeg tror nok Marek ville holdt nivået for oss om han hadde fått tid på seg, men Tomasz var ikke god nok. Begge brukte tid på å komme inn i spillet, tid som vi har til rådighet. Vi skal ha spillere som kan gå rett inn og heve laget, sa Guttorm Tysnes.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat