buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
Fornøyd: Kevin Knappen
 
Ser konturene av noe i Dala
Kampen mot FK Gjøvik-Lyn var et langt skritt i riktig retning.

Publisert: 18.feb.2015 04:00
Oppdatert: 18.feb.2015 03:59

- Det var viktig for oss å vise oss fram fra en bedre side i den andre treningskampen vår i år. I den første hadde vi ingenting å by på, sa Brumunddal-trener Kevin Knappen.

Denne gangen mente han at så konturene av noe.- Det er riktignok veldig tidlig på sesongen og vi må tillate oss å gjøre glipper ennå, men i kampen mot Gjøvik-Lyn, viste Brumunddal at det er en del ting å bygge videre på. Det er slik jeg vil ha det. Det blir tungt å famle i mørke i flere kamper på rad.Både offensiv og defensivt var det flere plusser i margen. Etter å ha blitt rullet over av Knappens gamle klubb, Elverum, i årets første treningskamp, klarte Brumunddal å tette igjen bakover. Også offensivt var det klare forbedringer, spesielt på overganger i andreomgangen. Da fikk Dala ett stolpeskudd og to straffespark.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat