buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Sikter midt på tabellen
Brumunddal-trener Erik Wettermark synes det er litt defensivt å bare ha å unngå nedrykk som målsetting. Han ønsker i stedet å sikte mot midten av tabellen.

Publisert: 22.mar.2010 04:12
Oppdatert: -
Brumunddal-trener Erik Wettermark synes det er litt defensivt å bare ha å unngå nedrykk som målsetting. Han ønsker i stedet å sikte mot midten av tabellen.
EIDSVOLL: - Vi har nok å stri med, og hovedmålet til Brumunddal er å holde seg i 2. divisjon. Men jeg synes det er litt defensivt, for man vil jo hevde seg litt høyere også. Jeg synes vi bør klare det, sier Wettermark.
Dala-sjefen var lettet over resultatet mot Eidsvold Turn.
- Resultatene er ikke alt i treningskampene, og selv om spillet har vært ålreit, kjenner jeg at det er godt å vinne. Det er sikkert godt for gutta også.
Dala stilte med en tilnærmet førsteellever i sin tredje siste treningskamp før seriestart.
- I hvert fall var troppen nær sånn den vil se ut. Vi må ha mange i gang, og få flere alternativer i flere roller. Så handler det om å finne de beste relasjonene og konstellasjonene, sier Wettermark.
Han har merket seg at mange av spillerne har tatt bra steg fra i fjor.
- De fleste har et helt annet grunnlag nå, både tempo- og treningsmessig. Blant annet Melgalvis-brødrene ser bra ut. De blir helt klart viktige for oss.
- Vi skal tørre å spille vår fotball selv om vi er på et nivå høyere, og prøve på spillet vi er gode på. Men samtidig er det ikke sånn at det får bære eller briste. Vi må blande det med en del kynisme og rutine i de sentrale posisjonene og situasjonene, sier Erik Wettermark.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat