buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Siste trinn som fritidstrener
Trenerkarrieren til Erik Wettermark startet for alvor i HamKam i 1995. 15 år senere skal han møte grønnbuksene og har nådd siste trinn som fritidstrener.

Publisert: 15.apr.2010 08:49
Oppdatert: -
Trenerkarrieren til Erik Wettermark startet for alvor i HamKam i 1995. 15 år senere skal han møte grønnbuksene og har nådd siste trinn som fritidstrener.
HAMAR:2065A710 - Jeg trives utrolig godt som fritidstrener, men det er nok ikke mulig å komme noe lenger uten å bli trener på heltid, fastslår Erik Wettermark.
Det har aldri dukket opp noen slike tilbud, og kommer tilbudet blir det en vanskelig vurdering i forhold til den sivile jobben og familien.
HamKam-meritter
Trenerkarrieren startet han allerede som 23-åring. Etter noen år i moderklubben Storhamar ble han hentet til HamKam av Peter Engelbrektsson, og trente juniorlaget i to sesonger. HamKam har nesten aldri hatt bedre resultater med dette laget. 3. plass i Jet-turneringa, og sølv det første året Hedmark fikk være med i interkretsserien.
22DFDBC8- Det var veldig lærerikt. Engelbrektsson var forut for sin tid, og hadde spillerutvikling veldig i fokus. Det mener jeg er viktig, og er noe mange synder litt mot, spesielt i 3. divisjon, forklarer Wettermark.
219AD238Det ble aldri noe mer HamKam på hamarsingen. Han har aldri fått noen flere henvendelser fra klubben som hadde mange foran ham i trenerkøen.
I utvikling
22014470Etter 20 år som trener har Wettermark utviklet seg mye, men menneskeinnsikt, den mentale biten og kunnskap om kropp og helse er fortsatt sentral.
220D0698- Jeg er fortsatt prosessorientert, vil ha åpenhet i spillergruppa. Det var slik vi slo Flisa i kvalifiseringen i fjor. Alle kjøpte budskapet, var enige og trodde på det vi skulle gjøre.
Underveis i trenerkarrieren har han tatt til seg impulser fra andre topptrenere som Tom Nordlie og Nils Arne Eggen, og fra trenerutdanning på Olympiatoppen.
- En trener blir aldri utlært, det er alltid nye utfordringer. En av forskjellene nå er at jeg nok er roligere enn før, og er mer reflektert. Når en ser jordskjelv, ambassader som brenner og andre ting i verden, er ikke fotball gravalvor. Det er et viktig utgangspunkt.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat