buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
FOTO: TERJE MIDTTUN
 
Sikter mot sesongens andre seier
Brumunddal møter Nardo på kunstgresset på Sveum lørdag, og hjemmelaget skal prøve å ta sesongens andre seier. Kevin Knappen spår at kampen vil bli en jevn affære.

Publisert: 02.mai.2015 11:24
Oppdatert: 02.mai.2015 11:38

-Det er vanskelig å spå hvordan kampen vil bli, men jeg tror det vil bli en jevn affære. Nardo er et solid lag som har vært gode i vinter, men det har gått litt trått for dem i seriestarten.

Nardo plukket sitt første poeng for sesongen i forrige kamp, da de spilte 1–1 på hjemmebane mot Elverum. Før det hadde de gått på to tap.

Knappen kan melde at Sindre Bjerkeli fikk seg en kraftig lårhøne på trening denne uka, og at han ikke kommer til å bli frisk til kampen i dag. Noen gledelige nyheter har han også, fordi Christoffer Heier Solbakken er spilleklar igjen. Fra før har Dala forsvarsspiller Anders Ludvigsen og keeper Christian Aarbogh Bjerke ute med skade.

Brumunddal-treneren sier at de vil prøve å ta tak i kampen, og sette press på Nardo. Han innrømmer også at det har lugget litt for Dala hittil i sesongen, men at han håper det vil løsne på Sveum lørdag.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat