buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
optimist: Håkon Aalmen er optimist foran dagens oppgjør mot Stjørdals-Blink. Han mener Brumunddal skaper mest offensivt på hjemmebane. foto: KAI KRISTIANSEN Original bildetekst:
 
Dala dominerer på eget gress, men sliter på bortebane
Forrige lørdag fikk Brumunddal bank av Elverum på fremmed gress. Nå håper Håkon Aalmen at Dala kan snu kjerringa hjemme mot Stjørdals-Blink i dag.

Publisert: 11.jul.2015 10:58
Oppdatert: 11.jul.2015 11:05

Brumunddal er to forskjellige lag på hjemme- og bortebane. Borte har de kun plukket tre poeng, mens hjemme på Sveum har blåbuksene plukket 13 av 18 mulige poeng før vårsesongens siste hjemmekamp.

gode på hjemmebane

Midstopper Håkon Aalmen mener Dala har gjort mye riktig på eget gress den siste tiden.

- Vi har skapt en god del sjanser på hjemmebane, men det er først den siste tiden vi har klart å omsette dem. Vi har fått et rykte på oss for å være lite skapende, men det synes jeg ikke er riktig, sier Aalmen.

Midtstopperen er glad for at Brumunddal har klart å holde nøkkelspillere friske og raske.

- Vi har som kjent mistet tre spillere og har ikke en stor stall for øyeblikket. Heldigvis har vi ikke hatt store skader på de viktigste spillerne. Det har vært avgjørende for oss, sier han.

tror på Ollé Ollé

Brumunddal-spiss Alain Junior Ollé Ollé har hatt en tøff vårsesong i Dala. Han begynte sesongen med fem kort på like mange kamper, før trenerteamet fikk roet han ned. Scoringene har uteblitt foreløpig, men ifølge Aalmen er kameruneren på god vei.

- Ollé Ollé har sett veldig bra ut på trening i det siste. Han har også vært mye bedre i de siste kampene. Han er fysisk tøff å spille mot, og snart vil han begynne å få de scoringene alle snakker om. Jeg tror han scorer to mål mot Stjørdals-blink, sier Aalmen, som ikke er med på at Dala mangler offensivt mønster i angrep.

- Jeg synes vi har et ålreit mønster i spillet vårt. Franck (Semou) kommer ofte dypt, henter ballen og vrir ut på sidene. Derifra prøver vi å komme til så mange innlegg og farligheter som vi klarer, forteller han optimistisk.

vil slå Kamma

Aalmen, som er samboer med HamKam-spillerne Kristoffer Hagen og Fredrik Sjølstad, forteller om en jevn divisjon, men med en soleklar ener.

- Vi ønsker å komme så høyt som mulig på tabellen. Serien er veldig jevn, men med et klart topplag. Kongsvinger er definitivt best, sier Aalmen, som gleder seg til å spille mot gamlelaget igjen.

- Drømmen er å slå Kamma på Briskeby. Det er også et mål å komme over dem på tabellen, smiler Hamar-gutten.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat