buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
Full kontroll: Fredrik Tervaniemi snapper ballen foran sin egen midtstopper, Tom Vidar Martinsen. Ikke mange fra Dala som kan vinne denne duellen.
 
Slapp inn fire - klagde på Elverum
Dala-trener Erik Wettermark likte ikke at Elverum vant kampen på at de slo mange lange baller.

Publisert: 17.sep.2012 04:13
Oppdatert: -
Brumunddal
Etter de første 45 minuttene var det ikke store forskjellen mellom topp og bunn. Elverum fikk ikke til eget spill og sendte ni av ti pasninger ukontrollert opp mot en sjanseløs Jean Mendy. Men i andre omgang snudde alt. Derfor seiler Dala fortsatt mot nedrykk.

Snudde kampen

Brumunddal ledet 1-0 og hadde sjansen til å ta skalpen fra serielederen.
Dessverre for Dala gikk det ikke slik.
- Jeg følte at vi hadde bra kontroll etter førsteomgangen. Hva som skjer etter vilen, har jeg ikke noe godt svar på, sa en meget skuffet Erik Wettermark.
Elverums trener Kevin Knappen måtte gjøre noen grep i pausen. For det var lite som minnet om en topplag.
- Vi ble altfor smale. Vi måtte brette ut spillet, for vi spilte for mye rett fram. Det lykkes vi med. Da vi fikk to kjappe mål tidlig i andre omgang, følte jeg vi hadde god kontroll, sa Knappen.

Irritert på Elverum

Brumunddals trener Erik Wettermark likte ikke måten Elverum vant på.
- Jeg synes Elverum spiller dårlig fotball. Jeg føler vi styrer kampen de første 45 minuttene. Nok en gang preger målene vårt spill. Hadde vi blitt spilt ut, så er det greit å tape. Men vi taper kampen mot et lag som som bare slår langt, sa en irritert Wettermark.

Ikke overrasket

Elverums trener Kevin Knappen er ikke overrasket over at Brumunddal klager på Elverums spill.
- Brumunddal burde vært strålende fornøyd med av vi spilte dårlig i første omgang. Da ledet Brumunddal. At vi scorer fire mål på 29 minutter i andre omgang på bortebane, forteller det meste, sier Kevin Knappen.
- At Wettermark synes vi spiller kjedelig fotball, må jeg nesten le litt av. Skal Brumunddal ha noe som helst sjanse til å overleve i divisjonen, må nok Wettermark tenke på sitt eget lag. Ikke bli irritert på hvordan vi spiller. Vi har 26 poeng mer enn Dala. Tror ikke jeg sier så mye mer enn det jeg, sa Knappen.

Fungerte ikke

Etter strålende spill mot Nybergsund for en uke siden, var ikke Dala til å kjenne igjen. Borte var innsatsen, viljen til å vinne ball nummer en og to var også totalt fraværende.
Nedrykket kommer derfor stadig nærmere for Dala. Nå er det åtte poeng opp til trygg plass. Og fem kamper igjen å spille.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat