buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
SKIFTE: Kai Kristiansen ble byttet ut med Erik Wettermark som Brumunddal-trener. Det skjedde blant annet med bakgrunn i en uttalelse fra spillerne. Her er Kristiansen i samtale med Knut Skjelseth.Foto: Terje Midttun
 
Spillerne ville haen endring i Dala
En uttalelse fra flertallet i spillergruppa i Brumunddal ble utslagsgivende for trenerskiftet i klubben.

Publisert: 05.jul.2012 04:13
Oppdatert: -
Brumunddal
Det bekrefter sportslig leder Tom Søgård overfor HA-sporten.
- Et krav om endring fra flertallet i spillergruppa ble tiltrådt av styret. Det gjorde at vi nærmet oss slutten på en prosess, som hadde pågått over litt tid. Det er likevel viktig å understreke at det ikke var personen Kai Kristiansen vi var misfornøyd med, men resultatene laget under hans ledelse, hadde oppnådd etter 11 kamper. Tabellsituasjonen lyver ikke. Vi måtte foreta oss noe, Utover det har jeg ingen ytterligere kommentar, sier Tom Søgård.

Måtte gjøre noe

- Slik jeg ser det, måtte noe gjøres. Klubben kunne ikke fortsette med den beskjedne poengfangsten den har hatt til nå, sier den korsbåndskadde Dala-kapteinen Øyvind Melgalvis, som var den eneste av Dala-spillerne vi fikk i tale i går.
Øyvind Melgalvis har ikke oppfattet at det var noen ekstrem mistillit mot Kai Kristiansen, men at en endring av det ene eller andre slaget måtte gjøres.
- Det er som kjent lettere å kvitte seg med treneren enn hele spillergruppa på 20 mann, sier Øyvind Melgalvis.

Mer offensive

- Hva kan Erik Wettermark tilføre som ikke Kai Kristiansen nådde fram med i Brumunddal?
- Erik vil helt sikkert sørge for en litt mer offensiv stil på hjemmebane, i forhold til slik vi har spilt denne sesongen. Jeg vil nok anta at det blir større kreativ frihet under Wettermark enn det har vært under Kai Kristiansen. Det er å håpe at disse trekkene kan få tilbake humøret og gleden ved å spille fotball, sier Øyvind Melgalvis.
Melgalvis er også klar på at en endring måtte komme nå.

- Ikke fortapt

- Til tross for at vi ligger på bunnen av 2. divisjonsavdelingen vår, er vi ikke fortapt. Det er fortsatt mange poeng å spille om og vi er ikke håpløst langt etter resten av lagene i bunnen på tabellen. Får vi et par seirer på rad, vil alt med én gang se mye lysere ut. I så måte er seier i den neste kampen mot Lillehammer et must. Vi må ta poeng mot lagene rundt oss på tabellen om vi skal redde plassen til slutt.
- Bare Aleksander Melgalvis og Marius Holt er borte fra fjorårets lag, har det hatt noen betydning for sesongen så langt?
- Nei, det er nok heller at spillerne ikke har funnet igjen fjorårsformen.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat