buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
TIL DALA: Saihou Jagne har skrevet under for Brumunddal.
FOTO: NTB scanpix
 
Spiss klar for Brumunddal
Svensk-gambiske Saihou Jagne (28) har skrevet under for Brumunddal ut 2015-sesongen.

Publisert: 15.jul.2015 13:34
Oppdatert: 15.jul.2015 15:06

Etter at Simen Haugen, Jesper Sørum Johansen og Sindre Bjerkli forlot Brumunddal tidligere denne sesongen har klubben lett etter forsterkninger. Overgangsvinduet åpnet i dag og Dala var ikke sene med å signere sin første spiller i dette vinduet.

Kontrakt ut sesongen

Svensk-gambiske Saihou Jagne er en 28 år gammel spiss, og har signert en kontrakt som strekker seg ut inneværende sesong.

- Dala har vært på utkikk etter en spiss foran høstsesongen. I dag ble det klart at Saihou Jagne spiller for klubben ut 2015. Dette er en spennende spiller innefor våre økonomiske rammer, sier sportslige leder, Hans Ødegård til klubbens egen hjemmeside.

Merittert spiller

Jagne startet sin karrière i  Finspångs AIK og ble derfra rekruttert til Väsby United i 2006 som da var samarbeidsklubb med AIK. Jagne scoret 24 mål og var toppscorer i 1. divisjon og ble deretter hentet av AIK.

AIK og en fortid i både Brommapojkarna og GIF Sundsvall i svensk toppfotball, samt i finsk toppserie for Mariehamn. I AIK ble det sju mål på 39 kamper fra 2008 til 2010.

I AIK ble han svensk mester, cupvinner og supercupvinner fra 2008 til 2010. På den tiden rakk han å spille 39 kamper og score sju mål.

I 2010 var han på prøvespill i Sandefjord, men det ble aldri noen overgang til eliteserieklubben.

Han har senere representert Brommapojkarna i Allsvenskan, IFK Mariehamn i den finske toppserien, AFC United og Kista Galaxy før han i fjor vår fikk 11 kamper for Birkebeineren i norsk 2. divisjon. Han scoret tre mål på elleve kamper for den norske klubben.

Resten av sesongen spilte han i 2. divisjonslaget Ånge IF i Sverige.

HA-sporten har ikke kommet i kontakt med Brumunddal-trener Kevin Knappen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat