buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
KRAFT­SPISS: Mic­hell Hai­da­ri har sig­nert for Bru­mund­dal. Den sven­ske 23-år­in­gen har spilt un­der Glenn Ståhl i Hus­qvar­na.Foto: Bru­mund­dal-Fotball
 
Ståhl tipset Brumunddal om Michell Haidari
Den svenske 23-åringen er presentert som Dalas nye midtspiss. Han har spilt i flere sesonger under Glenn Ståhl i Husqvarna.

Publisert: 18.des.2010 04:12
Oppdatert: -
HAMAR: Han er 1.90 høy og veier 90 kilo, Brumunddals nye kraftspiss, Michell Haidari.
Da Dala gikk på spissjakt, tok de kontakt med tidligere HamKam-spiller og snart Moelven-trener Glenn Ståhl.
- Guttorm Tysnes ringte meg og fortalte hva de var på jakt etter. Da hadde jeg ingen problemer med å gå god for eller å anbefale Michell for dem, sier Ståhl til HA-sporten.
Han er overbevist om at Dala har truffet med mannen som scoret ni mål på nivå tre i fjor.
- Under de fire årene jeg har hatt ham i Husqvarna, har jeg vært veldig tilfreds med utviklingen hans. Jeg er sikker på at dette er en spiller Brumunddal kommer til å få stor nytte av. Jeg vil faktisk bli veldig overrasket om det ikke blir sånn, sier Ståhl.
Ville skifte miljø
Svensken, som nå er ansatt som trener i Moelven, mener dette var bra for begge parter.
- For Dala er dette et meget, meget bra valg. Men jeg tror også at det vil være bra for Michell. Han er oppvokst i Husqvarna, og har vært der hele tiden. Da er det fort gjort å sovne litt inn. Nå får han nye lagkamerater, et nytt publikum som stiller og krav og nye omgivelser, som gjør at han tvinges til å levere på hver eneste trening og kamp. Han ville også bytte miljø selv.
- En ryddig klubb
Når han blir bedt om å beskrive den storvokste spissen, velger Ståhl å gjøre det på denne måten:
- Han er best feilvendt. En veldig bra targetman, som fungerer som oppspillspunkt. Han skal ikke ta løpene ut mot hjørneflaggene, men holde seg i midten. Der kan han binde opp to midtstoppere. Det skal bli spennende å følge ham, sier Ståhl.
- Jeg gleder meg til å spille for Brumunddal i 2011. Jeg vet at dette er en klubb som satser mye på å utvikle spillere. Jeg ser også fram til å være i en ryddig klubb med god kontroll utenfor banen, sier Haidari til Dalas nettsider.
I en uttalelse sier også Erik Wettermark at han tror Dala nå har fått tak i rett mann til spissrollen.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat