buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
I DALA: Øyvind Melgalvis starter sesongforberedelsene i Brumunddal, men er sterkt ønsket i HamKam.
 
Starter året i Brumunddal
I går startet Øyvind Melgalvis (25) sesongforberedelsene med Brumunddal. Men i Hamar håper Vegard Skogheim fortsatt på å sikre seg midtbanespilleren.

Publisert: 04.jan.2011 04:12
Oppdatert: -
HAMAR: Øyvind Melgalvis trente og spilte enkelte treningskamper for både Nybergsund og HamKam etter fjorårets sesong. Til nå har han ikke fått tilbud fra noen av klubbene, men Øyvind håper det snart vil komme til en avgjørelse på hvor han skal spille neste sesong.
I går kveld startet Brumunddal forberedelser til 2010-sesongen, og inntil videre trener 25-åringen med moderklubben.
Noen andre enn Dala, HamKam eller Sundet er ikke aktuelle for forrige sesongs Dala-kaptein.
HamKam ønsker Melgalvis
Da HA-sporten snakket med Vegard Skogheim i går ettermiddag, hadde han nettopp lagt igjen beskjed på telefonsvareren til Øyvind Melgalvis og bedt ham ringe tilbake. Skogheim ønsket nemlig å gjøre det klart for Dala-spilleren at HamKam fortsatt er interessert i at 25-åring skal få Briskeby som ny hjemmearena.
Venter på nytt styre.
- Vi er interessert, men har ikke myndighet til å forhandle og skrive kontrakt uten godkjennelse av styret. Det er ikke på plass før det ekstraordinære årsmøtet 11. januar, og vi håper alt er klart i midten av måneden, sier Vegard Skogheim.
Brumunddals trener Erik Wettermark bil gjerne ha en avklaring innen midten av måneden.
Håper på erstatter
- Da er det snart tre måneder til seriestart. Vi starter med kamper, og skal se på ulike roller i laget, sier Wettermark.
Han håper på å få erstattet kapteinen sin hvis han drar til Hamar. Det kan være med noen som allerede er på prøve - eller som kommer på prøvespill seinere.
- Eller både og, sier Wettermark.
I disse dager trener tre nykommere med Dala: Olav M Sveen, Lasse Løberg (HamKam) og Vegard Melgalvis (Moelven). I tillegg hospiterer noen spillere fra egen klubb.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat