buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
USIKKER: Aleksander Melgalvis kan forsvinne fra Brumunddal til kommende sesong.Foto: Terje Midttun
 
Strømmen ønsker Aleksander Melgalvis
Brumunddals midtbanestrateg, Aleksander Melgalvis, ?er ønsket av ?1. divisjonsklubben Strømmen.

Publisert: 25.nov.2014 04:00
Oppdatert: 25.nov.2014 03:59

Raufoss (2. div.), Strømmen (1. div.) og KFUM, Oslo (2. div.) har alle kontaktet Aleksander Melgalvis med tanke på overgang foran neste sesong. I tillegg er fortsatt moderklubben Brumunddal, høyaktuell. En av klubbene har fått nei allerede. Melgalvis ser ikke for seg å pendle fra Oslo til Raufoss.

- Jeg har ikke tatt noen avgjørelse på hvor jeg vil bli å finne neste sesong, sier hovedpersonen som er fristet av å spille på neste øverste nivå.Han innrømmer nemlig å ha flørtet med Strømmen i et par uker, og fått beskjed om at et tilbud vil bli utarbeidet med det aller første.Fire treningsøkter og én kamp med de rød/grå overbeviste Strømmens ledere om at Melgalvis er en mann å satse på.

HamKam tause

- Når jeg har tilbud fra de tre aktuelle klubbene liggende på bordet kommer jeg til å ta en avgjørelse snart. Helst i løpet av november måned, sier Dala-spilleren som så seint som i sommer ikke så bort ifra at også HamKam kunne være et alternativ.

- Men det var i sommer. Jeg har ikke hørt noe fra dem. Dessuten har de nå, i skrivende stund, bare én spiller på kontrakt. Det synes jeg virker litt tynt, selv om en trener er på plass. Det blir nok til at jeg konsentrerer meg om de tre tilbudene jeg allerede har. Og Brumunddal er alltid aktuelt. Det er mye spennende som skjer der, og nå kommer det en del nye ansikter som skal vise seg fram. Det blir til at jeg vurderer tilbudene mot hverandre fram til helga, sier Melgalvis som bor og studerer i Oslo.

Må erstattes

Leder i Brumunddal fotball, Tom Søgård, vet om Melgalvis besøk i Strømmen, men har ikke gitt opp å beholde ham:

- Vi ser selvsagt helst at Aleksander blir med oss videre. Hvis han skulle bestemme seg for å skifte beite, må han erstattes. Vi hadde tenkt å forsterke den offensive delen av laget med to, tre spillere. Hvis Aleksander drar, må vi ha inn ytterligere én spiller.Flere spillere kan forsvinne fra Brumunddal: En skadeplaget Øyvind Melgalvis blir borte. Jim Sørum Johansen vil ha et hvileår. Øystein Kvello og Andreas Hovemoen vurderer Lillehammer igjen, mens Gaute Granmo, Olav M. Sveen og Erik Sigtbakken ser seg om etter andre klubber. Granmo fordi han skal inn på fengselsskolen i Oslo og Olav M. Sveen på grunn av jobbpraksis.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat