buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
TILBAKE: Øyvind Melgalvis er tilbake i Dala etter to korsbåndoperasjoner. Her i duell med Sindre Bjerkli. Foto: Mattis Røhne
 
Synes ikke han er like god som før
Etter to korsbåndoperasjoner er Øyvind Melgalvis (29) tilbake i Dala-trøya i en ny rolle.

Publisert: 10.apr.2014 04:00
Oppdatert: 10.apr.2014 10:58

Det var i 2. divisjonsoppgjøret mot Elverum 3. juni 2012 Øyvind Melgalvis måtte ut med korsbåndskade. Først forsøkte han å trene seg opp igjen, men i september måtte han på operasjonsbordet.

Nå gikk ikke det helt som det skulle.

- Jeg forsøkte meg litt på 4. divisjonslaget vårt, men kneet gikk ut av ledd da jeg bråstoppet, og i juni i fjor ble det ny operasjon, forteller han i en kortversjon.

Dala-spilleren var sikker på at han ville prøve å komme tilbake på banen, men han var ikke helt sikker på om det ville gå.

Nå er den tidligere midtbanespilleren tilbake i en ny rolle som en av midtstopperne i Dalas 3-5-2-system.

- Får brukt styrken min

- Det er greit det. Jeg får brukt mye av styrken min som fotballspiller i den rollen. Men jeg synes ikke jeg er like god som før. Jeg har mye å gå på, og er fremdeles litt skeptisk til å sette skikkelig fart offensivt. Jeg er litt redd for å bli taklet, og slike skader sitter også mye i hodet. Men jeg utsetter meg for mer og mer, og synes jeg har tatt steg den siste måneden, fastslår ungdomsskolelæreren.

Trener Erik Wettermark er glad for å ha Dala-veteranen tilbake.

- Han er tiltenkt en rolle i de bakre rekker, og det er bonus for oss om han er skadefri og i form, sier Dala-treneren, som karakteriserer Øyvind som en smart spiller.

- Øyvind er fotballklok. Det ser ut som om han har bedre tid enn mange andre fotballspillere, billedliggjør Wettermark.

- Spillere i riktig alder

Dala-veteranen synes årets lag virker lovende.

- Noen sier det er det beste vi har hatt. Jeg syntes 2006-laget var ufattelig godt, men da rykket vi ned, sier Øyvind og smiler i skjegget.

Han synes Brumunddal for en gangs skyld har en stall med spillere i riktig alder i år.

- Øystein Kvello, Andreas Hovmoen og Eldar Hadzimehmedovic har vært med på litt før, og resten av stallen har en bra aldersmiks.

- Spiller Dala i 2. divisjon neste år også?

- Det bør vi. Det er viktig å ikke falle bakpå for tidlig. Vi fikk en vanskelig start i 2012 med fire uavgjort og fem ettmålstap i de ti første kampene da vi rykket ned i 2012. Jeg mener vi har en sterkere stall denne sesongen, sier Øyvind Melgalvis som alltid har spilt for Dala bortesett fra en sesong med Strindheim i 20007

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat