buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
MÅL MEN TAP: Øyvind Melgalvis spilte bare sin fjerde kamp fra start, scoret sitt andre mål, men måtte se at Dala tapte 2-3 mot Aalesund 2.
 
Tilbake med mål
Aalesund 2-Br.dal 3-2 For Øyvind Melgalvis har sesongen vært et skademareritt. Sist han startet en kamp var mot Lillehammer 25. juni. I går var han tilbake igjen i førsteelleveren med scoring.

Publisert: 13.sep.2011 04:12
Oppdatert: -
HAMAR: Brumunddals Øyvind Melgalvis var en av lagets beste spillere i fjorårssesongen. I år har han vært ute med skader store deler av sesongen. Alt fra lyskeproblemer, skjevhet i ryggen, problemer med hælen, hofta og sykdom har plaget 26-åringen.
- Det har vært mye småting, noe som har vært veldig frustrerende, forteller Melgalvis.

Avslutte med stil

I går spilte derimot Melgalvis fra start igjen, for første gang siden oppgjøret mot Lillehammer 25. juni. Det tok ikke lang tid før han viste seg fram, da han scoret Brumunddals viktige 1-1 mål etter drøye 20 minutters spill. Likevel måtte Melgalvis ut etter å ha spilt 75 minutter.
- Da var jeg helt ferdig. Jeg merker at jeg ligger et stykke unna de andre, ettersom jeg ikke har fått trent ordentlig siden april.
Nå har han derimot blitt flinkere til å trene alternativt, og føler at han er på vei tilbake for fullt.
- Nå vil jeg avslutte sesongen med stil.

Rotet det til

Til tross for scoringen til Melgalvis ble det ikke poeng for Dala mot Aalesund 2, som utlignet til 2-2 rett etter hvilen. Snaue ti minutter senere la de også på til 3-2 på et frispark.
- Det er et kjedelig tap, hvor vi roter det litt til, forteller Melgalvis.
Bortelaget hadde nok av sjanser mot slutten av kampen til å få med seg poeng, men maktet ikke å få ballen i mål.

Optimal førsteomgang

Wettermark vil likevel ta med seg det som skjedde de første 45 minuttene.
- Det var en optimal gjennomført førsteomgang, sier Wettermark som mener dette var en av de vanskeligste bortekampene i år.
- Vi var litt uheldige i dag, avslutter han.
PS! Selv med Øyvind Melgalvis tilbake fra start har Dala store skadeproblemer. Det gjorde at tre egne unggutter fikk sjansen som innbyttere i går.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat