buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
Dala-OPPRYKK: Brumunddal Fotball øker budsjettet med en million ved å spille i 2. divisjon.Foto: Rune Steen Hansen Original bildetekst:
 
Tjener en mill. mer i 2. divisjon
Etter opprykket regner Brumunddal Fotball med at inntektsposten stiger med en million kroner.

Publisert: 26.nov.2013 04:13
Oppdatert: -

- Noe endelig budsjett er ikke vedtatt, men sånn det ser ut nå, øker vi budsjettet med en million kroner, sier Thor Iversen til HA-sporten.
Han er daglig leder og markedsansvarlig i Brumunddal Fotball, og jobber med å skaffe fotballen tiltrengte kroner.

Omtrent det samme sist

- Vi var oppe omtrent på samme sum sist vi var i 2. divisjon, men etter nedrykket tok vi budsjettet ned en million. Det gjelder å omstille seg raskt, sier Iversen, som regner med at neste års totalbudsjett vil passere sju millioner kroner.
Økningen på inntektssiden kommer blant annet fra høyere overføringer fra Norges Fotballforbund og økte sponsorinntekter.

Prestasjonsbetinget

Flere av de store kontraktene de har med sponsorer er prestasjonsbetinget, og øker dermed automatisk etter at Dala tok farvel med Bondeligaen og er klar for 2. divisjon.
Iversen kan fortelle at sponsorbudsjettet til Brumunddal nå er oppe i 2,2 millioner kroner. I tillegg kommer barteravtaler på rundt regnet en million kroner.
- Mange av avtalene blir målt opp mot A-laget, men Brumunddal Fotball er så mye mer enn det. Vi er godt synlige med cirka 850 aktive. Det er stor aktivitet i Dala-fotballen, fastslår Iversen.
Da han begynte å jobbe som markedsansvarlig i Dala høsten 2009, var sponsorbudsjettet på 770.000 kroner. Det har med andre ord skjedd en utvikling siden Iversen fikk ansvaret.

Flere langturer

I 2. divisjon har Brumunddal kommet i pulje med Byåsen, Elverum, Gjøvik, Herd, Levanger, Molde 2, Nardo, Raufoss, Rosenborg 2, Nybergsund, Rødde FK. (sammenslåing av Tiller og Melhus), Træff og Valdres. Det betyr noen fine lokaloppgjør, men også mange lange reiser.
- Det er ikke den billigste serien å spille i, men vi har fått signaler om at forbundet vil bidra med reiseutjevning, sier Dalas daglige leder.

Sportslige på plass

Det sportslige er også på plass i klubben. Sportslig leder Tom Søgård har vært i markedet og sikret flere forsterkninger, og A-stallen består pr. dato av 22 spillere. I tillegg er det to plasser åpne i påvente av at Marius Holt og Magnus Nysveen skal bestemme seg for om de vil være med videre.
A-lagets trenerteam består av Erik Wettermark, Stein Rune Solbakken og Stein Vidar Brække.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat