buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
TAP: Pablo Rodriguez Aracil og Brumunddal tapte 2-1 mot Gjøvik-Lyn.
FOTO: Håkon T. Kristiansen
 
To sene scoringer senket Dala
(Brumunddal - Gjøvik-Lyn 1-2): Dala ledet til det gjenstod fem minutter, men tapte til slutt.

Publisert: 16.aug.2014 18:13
Oppdatert: 18.aug.2014 09:27

Brumunddal sto med 19 poeng før kampen mot Gjøvik-Lyn, kun sju poeng over nedrykksstreken. Fredagens kamp var derfor meget viktig for å holde seg trygt, midt på tabellen. Det gikk ikke veien for de hvite og blå som tapte 2-1, og er nå nærmere bunnen enn toppen.

- Jævlig surt og ufortjent, sier en av Dalas beste, Andreas Hovemoen rett etter kampslutt.

Fartsfylt 1. omgang

Og det åpnet bra for hjemmelaget. Dala åpnet best, og deres nye spanske spiss, Pablo Rodriguez Aracil var nære på å gi vertene ledelsen på en heading etter kun få minutter. Gjøvik-Lyn spilte seg sakte, men sikkert inn i kampen, og tok over mer av banespillet utover omgangen. Det lille spillemessige overtaket til tross, det var Brumunddal som skapte de farligste sjansene.

Kun to minutter før pause kom scoringen. Aleksander Melgalvis forsøkte seg på et frispark fra 19 meter. Skuddet gikk i muren, men midtbanespilleren plukket opp returen selv og ble felt av Ole Petter Berget. Dommer Henrik Pettersen pekte på straffemerket, til store protester fra Gjøvik-Lyns spillere. Men Melgalvis gikk fram og satte straffen sikkert kun to minutter før pause. 

Holdt ikke helt ut

Dala kom best igang også etter hvilen. Pablo Rodriguez Arcil trodde sammen med hele Sveum-publikumet at han hadde blitt matchvinner etter et par og sytti minutter, da han headet inn en dødball. Men linjemannen vinket spanjolen av for offside.

For i den første omgangen spilte bortelaget seg inn i kampen etterhvert. De malte på uten å skape de helt store sjansene. Men i det 85. minuttet steg midtstopper Ruben Guerro til værs og headet inn utligningen.

- Vi holdt i 85 minutter, men ble liggende litt lavt og det ble vi straffet for, sier Hovemoen som fikk se enda en ball i eget nett kun minutter etter utligningen.

For Dala som trodde de skulle kontrollere inn tre poeng ble rystet, og kun to minutter senere falt avgjørelsen. Innbytter Thomas Andersen satte inn 2-1-scoringen på vakkert vis da han dundret inn 2-1-scoringen.

Hjemmelaget forsøkte å stable fram alt de hadde, men det holdt ikke og Gjøvik-Lyn tok med seg alle tre poengene til andre siden av Mjøsa. Det betyr at Dala nå har seks poeng opp til ettermiddagens motstander og må belage seg på en tøff høstsesong.

Ikke krise

- Det er ingen krise, men denne kampen var viktig for oss, sier Hovemoen og fortsetter:

- Det var en kamp som på mange måter avgjorde hvordan resten av sesongen kom til å bli.

Men midtbanespilleren blir ikke nervøs av at Dala fort kan havne i nedrykksstriden, han er mer opptatt av at de ikke kan bli engstelige, men bare må fortsette med det de gjorde i 85 minutter mot Gjøvik-Lyn.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat