buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Tre svenske nøkler snudde tap til seier
Brumunddal - Ull/Kisa 4-1 Etter en lang rekke med tap, fikk Dala pratet skikkelig sammen under en miniturnering i Sverige. De ble enige om noen nøkkelpunkter som måtte bedres. Og nå står de med tre seirer på rad.

Publisert: 12.apr.2010 08:42
Oppdatert: -


BRUMUNDDAL: Det fortsatte bra i generalprøven mot Ull/Kisa. 4-1-seier mot et etablert 2. divisjonslag lar seg høre.
Men tilbake til historien; det har ikke sett like bra ut tidligere i vinter. Brumunddal tapte kamp etter kamp, og trener Erik Wettermark var frustrert over at laget slapp inn så mange enkle baklengsmål.
Så dro Dala til Sverige. Bil ned fredag, tre kamper og bil hjem søndag.


Møter før og etter kamp


I løpet av den hektiske miniturneringen, løste de mange av problemene.
- Vi brukte møtene før og etter kamp godt. Vi satte ned tre nøkkelpunkter; variasjon i spillet, kynisme på egen halvdel og det å tørre å spille fotball. Dette innebærer selvsagt mye, men vi hadde hele tiden fokus på arbeidsoppgavene. Etter Sverige-turen har vi hatt en fin progresjon hele veien, sier Erik Wettermark.
- Det var nesten så det skjedde noe magisk i Sverige, gliser han.


- Innstille oss mentalt


Etter et knepent tap mot Raufoss (2-3), er Eidsvold Turn (3-1), Bærum (5-3) og Ull/Kisa (4-1) beseiret i tur og orden. I den sistnevnte kampen lyver nok resultatet litt, men hjemmelaget var godt strukturert bakover og effektive framover. Øyvind Melgalvis, Marius Holt og Vegard Ruud sikret 3-0-ledelse til pause på åtte minutter.
- Jeg er veldig godt fornøyd med strukturen, gjennomføringen, overgangene og selvsagt resultatet. Nå blir det viktig at vi er i vater til seriestarten mot Valdres neste helg. Vi skal ikke bli nervøse og tro at det er noe helt annet vi skal være med på bare fordi det er seriekamp, men vi må innstille oss mentalt på at serien starter, sier Wettermark.


Kjempe bak topp-fire


Spesielt stopperparet med Rune Pettersen og Eirik Olssen ser solid ut nå, og Melgalvis-brødrene på midten jager mål hele tiden. Det gjør også Marius Holt på topp.
- De to bak har spilt mange kamper sammen. Selv om Magnus Nysveen er veldig god, skal vi bruke tid med ham så han blir helt klar igjen. Han kan ikke fortsette å være en 45-minuttersspiller. Melgalvis-gutta har trent veldig bra, og Marius ser bra ut helt foran. Men vi har også mange andre bra alternativer, og troppen er kanskje bredere enn mange av de andre lagenes, sier Wettermark, som gjentar at Dala i første rekke har som målsetting å sikre ny kontrakt i divisjonen, men at han gjerne vil hevde seg høyere enn det.
- Etter gode resultater i det siste, har folk de forventningene til oss de bør ha. Vi ønsker å hevde oss rundt midten av tabellen. Men vi har et tøft program i starten, så vi må være tålmodige.
- Men bak HamKam, Lørenskog og kanskje KFUM og Raufoss er det muligheter. Jeg forventer faktisk at vi er med og kjemper om en god plassering bak de lagene der, fastslår Erik Wettermark.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat