buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
DUMT: Kent Jørgen Johansen synes det er dumt at han må prioritere juniorlaget i høstsesongen, og vil helst satse på 3. divisjon. Klubbens valg skal ha fått rekrutt-trener John Arne Holmlund til å trekke seg.Foto: Pål Jacobsen
 
Trener gikk på dagen
Treneren for Brumunddal 2, John Arne Holmlund har trukket seg etter å ha vært uenig med klubben om utvikling av de beste juniorene.

Publisert: 16.aug.2012 04:13
Oppdatert: -
Brumunddal
Verken Holmlund eller sportslig leder Tom Søgård ønsker å gå inn på hva som er årsaken, annet enn at begge beklager at det ble slik.
HA-sporten har imidlertid snakket med flere spillere og andre rundt laget, som forteller at sportslig utvalg skal ha fratatt Holmlund muligheten til å bruke de beste juniorspillere i 3. divisjon resten av sesongen.
Årsaken skal være at Dala heller vil satse på juniorlaget i KM elite i høst, og forsøke å rykke opp til neste års interkretsserie.

Juniortrener får ansvaret

Etter at Holmlund trakk seg, skal klubben ha gått tilbake på at juniorene ikke skal spille på rekruttlaget, men at det er juniortreneren som skal avgjøre hvor mye juniorene kan være med i 3. divisjon.
- Ut fra blant annet stor usikkerhet rundt vårt A-lag i 2. divisjon, ønsker vi å prøve å vinne kretsserien for juniorer og kvalifisere seg til interkretsserien neste år. Det betyr at vi ønsker å ha med alle juniorspillerne på juniorlaget. Det er ikke det samme som at de ikke skal få være med på rekruttlaget, men de må ta hensyn til juniorlagets program, og for noen kan det bli to kamper i uka, forklarer Søgård.

Fikk ikke spille

Kent Jørgen Johansen var banens bestemann da Dala-rekruttene overraskende slo serieleder Eidsvold Turn 2-1 5. august.
Mandag var 93-modellen ikke engang i troppen da Dala 2 tapte 1-5 for HamKam 2. 19-åringen synes det er dumt.
- Jeg synes ikke juniorlaget er det beste for meg, aller helst vil jeg spille i 3. divisjon. Det gir meg mye mer utbytte både på fysikk og tempo.
Den offisielle årsaken til at han ikke var med mot HamKam 2 var at mange A-lagsspillere skulle være med, men flere som også var med å slå Eidsvold fikk spille.
Unggutten forteller at han fikk beskjed om å spare seg til dagens juniorkamp mot Raufoss, men han er med igjen mot Moelven førstkommende søndag.
- Det kan bli en del kamper framover, flere i uka, men jeg har spilt juniorkamper i vårsesongen også. Jeg forsøker å passe på at det ikke blir for mye.

Beklager avgangen

Per Anders Skjelseth er talsmann for seniorene på rekruttlaget. Han beklager sterkt at Holmlund gir seg som trener.
Nå må rekruttseniorene trene med juniorlaget, i stedet for at det har vært motsatt.
- Vi synes det er veldig kjedelig. John Arne er en faglig sterk og god fotballtrener, og ikke minst flink med mennesker og til å utvikle hver enkelt spiller.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat