buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
SMIL: Brumunddal-trener Fred Leo Nysæter (venstre) og Sigurd Ertsås smilte fra øre til øre etter 3-0 mot Rosenborg 2. Sistnevnte noterte seg for to scoringer og gledet dermed sin nye trener. ALLE FOTO: JACOB SUNDBLOM NYGAARD
 
Treneren mener Ertsås er unik
– Han gjør som han vil, sang Dala-fansen om Sigurd Ertsås. Nå er han tilbake på toppnivå etter åtte år med amatørfotball. Dala-treneren mener det er helt unikt.

Publisert: 29.jul.2016 08:31
Oppdatert: 29.jul.2016 08:36

30-åringen noterte seg for to scoringer i hjemmedebuten for Brumunddal. 2-0 kriget Ertsås inn etter klønete keeperspill, mens 3-0 kom etter et bombesikkert straffespark.

– Jeg har veldig lyst til å si at jeg for alvor er tilbake nå, sier Sigurd Ertsås etter kampen.

– Ikke mange får til det

Mange har sagt og skrevet mye om Ertsås comeback. For åtte år siden la egentlig spissen fotballskoene halvveis på hylla, og har i ettertid nøyd seg med å spille amatørfotball på lavere nivå.

Men da Brumunddal ringte og ønsket hans tjenester tidligere i sommer, ble familiefaren brått fysen på ett siste fotballeventyr. Etter litt betenkningstid så aksepterte han tilbudet. Én kamp gikk det, før Sigurd Ertsås ble en Dala-hit.

– Måten han har gjort dette på er uoppnåelig for de aller fleste. Men for Sigurd som har erfaring, vet hva dette dreier seg om, og er klok, så er han én av få som er i stand til det, sier Brumunddal-trener Fred Leo Nysæter, som var full av lovord om sin nye spiss.

– Han er tilbake slik vi kjenner ham fra gammelt av, og jeg forventer å se mer av det samme utover. Vi har ikke sett det siste av Sigurd denne høsten, lover Nysæter, etter at Brumunddal sikret tre poeng mot Rosenborg 2.

De fire neste Dala-kampene går mot lag rett rundt den livsviktige 7. plasen på tabellen. Nå har Dala hele ni dagers pause før neste kamp.

Takker for støtten

På tribunen satt en gjeng Brumunddal-supportere og sang «Han gjør som han vil, Sigurd Ertsås, han gjør som han vil». Hovedpersonen satt pris på støtten fra tilskuerne.

– Jeg kjenner de gutta godt, og setter helt ærlig veldig pris på den støtten, sier han.

Trebarnsfaren ble omfavnet av ungene etter kampen, og retter en stor takk til familien.

– Dette er veldig moro, og jeg har en super familie som lar meg få lov til å holde på, sier han.

Krever mer av seg selv

Likevel hevder han å ha mer å gå på.

– Spesielt i førsteomgang ble det mye løping og kriging, og jeg vet at jeg kan enda bedre enn i dag. Jeg tror laget er i gang med en fin høstsesong, sier han.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat