buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
MULIG RETUR: I en periode har Robin Kacaniklic vært aktuell for Lillestrøm. Nå ser det ut til at det ikke blir noe av. Svensken er ikke avvisende til en retur til Brumunddal.Foto: Stein-Erik Stormoen
 
Trolig ikke til Lillestrøm
Robin Kacaniklic har i en periode vært aktuell for Lillestrøm. Det ser imidlertid ikke ut til å bli noe av nå. Svensken er ikke avvisende til en Brumunddal-retur.

Publisert: 07.des.2010 04:12
Oppdatert: -
HAMAR: - Det ser litt vanskelig ut med Lillestrøm nå. Jeg pratet med Henning Berg for noen dager siden, og det ser ut til at økonomien i klubben ødelegger litt, sier Robin Kacaniklic.
Powell tok kontakt
For etter at sesongen var over i Brumunddal, snakket 22-åringen med Magnus Powell, som er inne i trenerteamet på Åråsen.
Han fikk etter hvert trene med A-laget, og gjorde sine saker bra.
- Henning ville at jeg skulle komme tilbake og trene når laget startet opp igjen i desember. De syntes jeg hadde vært god, og ville se meg mer. Men så fikk jeg som sagt en telefon om at økonomien ikke er så god. Og det er ikke så mye å gjøre med det, sier Kacaniklic.
Etter en lang periode uten tilstrekkelig trening og kamptilbud, trengte Kacaniklic spilletid.
Brumunddal så en mulighet til å kopiere suksesshistorien med Peter Samuelsson, og tok kontakt.
Suksess-debut mot HamKam
Robin hadde aldri hørt om Dala, og var litt tvilende. Det endte med et besøk, og senere kontrakt ut sesongen.
Svensken debuterte med 2-0-scoringen i 4-3-seieren over HamKam på Sveum.
- Jeg synes jeg hadde en fin tid i Brumunddal. Jeg likte både spillerne og trenerne. Det begynte veldig bra for meg der, men jeg kom aldri opp på det fysiske nivået jeg bør være på. Derfor ble jeg veldig sliten de siste 20 minuttene av kampene, og ble ofte byttet ut.
- Men jeg fikk en ny mulighet til å spille kamper, og det var akkurat det jeg trengte.
- Dala har bedt meg ta kontakt
Ifølge Robin selv er Brumunddal lystne på at oppholdet skal forlenges.
- De har sagt at de vil ha meg med videre. Det er selvfølgelig en mulighet, og de har bedt meg ta kontakt med dem nå i desember.
- Men jeg var klar på at jeg i første rekke ville skrive på ut sesongen allerede da jeg kom, og det er fortsatt sånn at jeg er villig til å ta sjansen på å prøve meg på et høyere nivå hvis det dukker opp noe. Vi får se hva som skjer i framtiden, sier Kacaniklic.
Stresser ikke
Det skal også ha vært snakk om et par aktuelle klubber i Allsvenskan, men Robin forteller at det aldri var snakk om noe konkret.
- Jeg håper det dukker opp noe. men jeg stresser ikke.
P.S. HA-sporten lyktes ikke å få en kommentar fra Lillestrøm-trener Henning Berg eller Brumunddal-trener Erik Wettermark i går.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat