buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
Har trua: Erik Wettermark har fortsatt true på 2. divisjon i Brumunddal til neste sesong.
 
Tror fortsatt på spill i 2. divisjon
Brumunddal-trener Erik Wettermark har fortsatt trua på at Brumunddal skal redde kontrakten med 2. divisjon, men innrømmer at sjansene blir mindre for hver kamp som ikke ender med seier.

Publisert: 29.aug.2012 04:13
Oppdatert: -
Brumunddal
Optimismen i og rundt laget var stor da suksesstreneren fra de siste sesongene, tok over klubben i månedsskiftet juni/juli. Og selv om laget har vist spillemessig framgang, har ikke poengene kommet som en hadde håpet.
- Det er flere årsaker til det. Vi har ikke hatt flyten vi er avhengig av. At vi ikke har flyten i så mange kamper på rad, er ingen tilfeldighet. Når slikt skjer gang på gang, er vi ikke gode nok, forklarer Wettermark som mener det er en krevende øvelse å snu et helt lag midt i sesongen.

Underprestert

Wettermark peker på mange årsaker til at ting har gått galt. I store trekk oppsummerer han slik:
- Spillergruppa har ikke klart å samle seg om oppgavene samtidig. Mange har underprestert i forhold til det jeg vet bor i dem som fotballspillere, men også det kan ha sine årsaker. Gjerne fra tiden før jeg kom inn igjen, sier Wettermark og nevner faktorer som endring i spillestil og drilling av nye måter å gjøre ting på. Selv om slikt ser overkommelig ut, er det mange ting som skal gripe godt inn i hverandre for å få endringen til å lykkes. Fotball kan ofte være mye innfløkt psykologi. Det tror jeg årets utgave av Brumunddal er et bevis på.

Flere forsvant

- Brumunddal mistet en del spillere fra i fjor som Aleksander Melgalvis og Olav Sveen. Magnus Nysveen og Marius Holt var ikke med fra sesongstart. Alle fire var viktige brikker i fjor. Kan deres exit ha hatt betydning?
- Nei, det vil jeg ikke skylde på. Når noen forsvinner, dukker andre opp, og for et 2. divisjonslag må det være en fjør i hatten dersom noen av spillerne utvikler seg og blir gode nok til spill i divisjonen over (Aleksander Melgalvis). Jeg vil også understreke at alt ikke bare er svart i Brumunddal. Jeg synes hele spillergruppa har hevet seg utover sommer og ettersommeren, men faktum er at vi ikke lykkes i å plukke poeng fra dem vi bør og skal ta poeng mot, sier Wettermark og tenker spesielt på de to siste kampene, mot Valdres og Gjøvik.
- Når vi taper slike kamper blir jeg skuffet og lei meg. Vi burde hatt poeng i de to kampene. Men som sagt, det er ingen tilfeldighet.

Ga opp letingen

Brumunddal var ute og saumfarte markedet etter nye spillere i sommer og fikk med igjen Magnus Nysveen og Marius Holt. Etter den tid bestemte den sportslige ledelsen i klubben seg for at de la ned søket etter andre forsterkninger.
- Vi vet hvem vi har, men ikke alltid hvem vi får. Nye spillere skal passe inn i spillergruppa sosialt og på banen. Vi vurderte det som at innsatsen for å skaffe den riktige spilleren ville bli for ressurskrevende, sier Erik Wettermark, som kanskje må klare seg uten Marius Holt (strekk), Eirik Olssen (vondt rygg) og Adrian Thun (brudd i hånda) mot Grorud til helga.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat