buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Uenige om Dala berger plassen i 2. divisjon
Det blir solide fotballdiskusjoner i Corner-studioet til HA-sporten når vi vurderer om Brumunddal berger plassen og blir blant de sju beste i 2. divisjon avdeling to.

0
Publisert: 07.apr.2016 13:49
Oppdatert: 07.apr.2016 13:53

Vi kan røpe så mye som at våre eksperter ikke er enige, men alle mener også at det blir en utfordrende og tøff sesong for Dala-gutta.

I forbindelse med seriestarten i fotball kommer vi nemlig med to fyldige sendinger om Brumunddal og HamKam. Og først ut er sendingen om Dala. Den blir lagt ut på nettsiden til HA i ettermiddag.

Der kan du se vår nye fotballekspert Karsten Thune, som også har vært med i trenerteamet til Dala tidligere og som har erfaring som mangeårig fotballtrener på Hedmarken, sammen med våre fotballreportere Håkon Kristiansen og Thomas Tolfsen-Strandby og programleder Rune Steen Hansen diskutere Dalas muligheter. Vi har også flere innslag med intervjuer fra Sveum i denne sendingen.

Se Corner på HATV!

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat