buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
SPISS?: Lars Bredo Simensen Larsen kan bli spiss mot Valdres.
 
Vurderer Bredo som spiss
Brumunddal sliter fortsatt med skader på nøkkelspillere. Nå vurderer Erik Wettermark å kjøre sidebacken Lars Bredo Simensen Larsen opp som spiss.

Publisert: 13.aug.2011 04:12
Oppdatert: -
HAMAR: - Michel Haidari er ute til helgen og han vil bli ute ytterligere et par uker, derfor må vi finne på noe, Med Haidari ute, har vi en utfordring i front, forklarer Wettermark: Med to av fire spisser på sidelinja med skader, kan det bli noen rokeringer på laget mot Valdres i dag. Men Wettermark har flere alternativer til Simensen Larsen på spissplassen. Både Olav Sveen og Erik Sigtbakken kan være alternativer.
Men før Wettermark går til det skrittet å møblere om på laget, må han se på hvordan situasjonen er for Øyvind Melgalvis og Andreas Løseth Johansen. Begges inntreden mot Valdres er høyst usikker.

Føre var

- Andreas fikk krampe på trening sist, og jeg velger å være føre var med ham. Hvis krampetendensene kommer igjen, kan det fort bli en strekk ut av det. Det betyr at vi drar på oss ytterligere en skade som det vil ta enda lengre tid å lege.
På papiret burde Valdres uansett, være en grei motstander å møte for Brumunddal akkurat nå. Valdres har tapt sine to siste kamper og den siste med hele 0-6 for Frigg. Derfor har laget også mistet tabelltoppen til Elverum, som slo Valdres hjemme for et par uke siden.

Fotball ikke matematikk

- En skal ikke stirre seg blind på resultater. Fotball er ikke matematikk, sier Wettermark, som frykter at Valdres kan komme grusomt tilbake. Jeg tror vel ikke at Valdres er en opprykkskandidat, men at de er seks mål svakere enn Frigg, nekter jeg å tro, sier Brumunddal-treneren hvis lag har en bedre borte- enn hjemmestatistikk denne sesongen, og som i tillegg har gode erfaringer med Valdres, både i 2. og 3. divisjon.
Brumunddal vant 4-1 i Valdres i fjor.

Trenger poengene

- Men denne kampen lever sitt eget liv og det blir en helt annen kamp enn den vi spilte mot Jevnaker, men også enn den vi spilte mot Kristiansund sist. Jevnaker slo langt mot oss. Kristiansund spilte. Valdres vil prøve å kjempe oss ut av stilen, tror Wettermark, som synes det kunne vært greit med en ny trepoenger i helga.
- Vi er midt inne i en tøff augustmåned med gjenstående kamper mot Follo (h) og Raufoss (b). Det er viktig at vi kommer ut av denne måneden med et noenlunde resultat.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat