buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
IN­GEN RE­VO­LU­SJON: Det vil bli fullt mu­lig å kom­me på Sve­um nes­te år og se at Erik Wettermarks fot­ball­fi­lo­so­fi le­ver vi­de­re på Sve­um, sier den nye tre­ne­ren, Kai Kris­tian­sen.Foto: Ter­je Midt­tun
 
Wettermarks filosofi lever videre på Sveum
Brumunddals nye fotballtrener, Kai Kristiansen, går løs på treneroppgaven i Brumunddal med stor ydmykhet.

Publisert: 09.nov.2011 04:12
Oppdatert: -
HAMAR: - Erik Wettermark har lagt igjen mye kunnskap og et lag som har levert godt i mange år. Den arven skal vi ta vare på. Derfor vil folk som følger Brumunddal fotball i 2012, kjenne igjen lagets måte å spille fotball på, sier Kristiansen.

Justerer litt

Dette betyr selvsagt ikke at Kai Kristiansen vil adoptere alt Wettermark har gjort.
- Noen justeringer vil det bli. Jeg har utfordret trenerkorpset mitt, Karsten Thune og Bjørn Brungot, som begge kjenner Dala-fotballen godt fra før. Hva vi kan bli bedre til når det gjelder spillestil og hvilke typer vi eventuelt må ha? Eller hvordan skal vi videreutvikle dagens stall for å bli enda bedre? Som ansvarlig trener er jeg heldig som har med meg to slike kapasiteter som begge har fulgt klubben gjennom mange år og vet det som er å vite om klubb og mannskap.

Seks år i 2. divisjon

Målet Kristiansen har satt seg, er selvsagt å gjøre Brumunddal til et enda bedre fotballag. Det er for øvrig i tråd med styrets ambisjoner også.
- I fjor presterte Brumunddal over forventning med en tredjeplass i 2. divisjon. I år, med mange skader, ble klubben nummer fem, noe som var mer i tråd med de realistiske forhåpningene. Jeg tror vi kan ta den plasseringen som et utgangspunkt for neste sesong, For videreutvikling står selvsagt høyt på agendaen, sier mannen som fra før har seks sesonger på dette nivået, i Nybergsund, Lillehammer og HamKam.

Vil matche HamKam-spillere

Kai Kristiansen er samtidig bestevenn med Vegard Skogheim og snakker mye fotball med HamKam-treneren. En av Erik Wettermarks kjepphester som trener for Brumunddal, var utvidet fotballsamarbeid mellom klubbene på Hedmarken. Mulighetene burde ligge godt til rette for dette med Kristiansen ved roret i Brumunddal og Skogheim i HamKam.
- Hvilket formelt syn klubbene har på dette, vet jeg ikke, men jeg har stor sans for å samarbeide også uformelt. Hvis noen som banker på døra i HamKam trenger matching på lavere nivå, er vi klare til å gi dem det i Brumunddal.

Allerede i gang

- Og omvendt?
- De beste spillerne bør uansett få så god matching som mulig, sier Kai Kristiansen.
Erik Wettermark kunne ikke sagt det bedre selv.
- Du går på en måte fra 3-6 (Moelvens serieavslutning) til 9-0 (Dalas siste seriekamp mot Jevnaker), hvilke tanker gjør du deg rundt det?
- Jeg går til en helt annen fotballverden. Forskjellen på nivået i 3. og 2. divisjon er veldig stor. Jeg gleder meg som en unge til å starte i Brumunddal. Derfor koser jeg meg når jeg sitter på kveldene og planleg-ger opplegg og spillerstall. Det er avgjørende å få gjort denne jobben nå, for 1. januar skal alt være klart. Da er vi i gang, sier Kai Kristiansen som trives aller best på treningsfeltet.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat