buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
GOD: Nærmer seg spill i Dala-drakta: Kristian Wirstad (t.h.) spilte godt de 45 minuttene han spilte
FOTO: Pål Jacobsen
 
Wirstad nærmer seg Dala-spill
Brumunddal slo Lillehammer 2–0 med HamKams Kristian Wirstad (19) i en sentral midtbanerolle. Den oppgaven klarte han mesterlig.

Publisert: 02.apr.2014 22:03
Oppdatert: 02.apr.2014 23:29

Kristian Wirstad fikk drømmerollen. Det utnyttet unggutten veldig bra.

– Det var utrolig morsomt. Jeg syntes det gikk bra. Jeg har tross alt ikke trent med laget en eneste gang. Det gikk faktisk bedre og bedre jo lenger kampen varte, sier en godt fornøyd Wirstad.

Det bør han også være. I en rotete og lite velspilt kamp var Kristian den spilleren med minst feilprosent på sine pasninger. Vi så fort hva som bor i gutten. Med en gang Brumunddal fikk tak i ballen, var alltid Wirstad ledig. Ikke mange 19- åringer er så flink til å frigjøre seg.

Trener Erik Wettermark var godt fornøyd med unge Wirstad.

– Vi må huske at han møtte sine eventuelle nye medspillere kun en time før kamp. Jeg så fort at det bor mye i den gutten. De tvar en gutt på rundt 80 kilo med ren muskelmasse. Ikke mye tvil om at vi eventuelt får en meget veltrent spiller inn i laget, sier Wettermark.

Når det gjelder kampen, var det ikke mye å rope hurrafor. Til det var det altfor mange feilpasninger.

I tillegg er det flere spillere som kan gremmes ettersløseri foran motstanderens mål.

Banens desidert beste spiller var stopper Øystein Kvello. Vi klarte ikke etter beste evne å finne en eneste feil i stopperens spill. Også hans makkere Rune Pettersen og Øyvind Melgalvis kan være fornøyd. Dala byttet hele sju spillere i pausen. Målscorere for Dala ble Olav Sveen og Simen Haugen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat