18. aug
Vant: Magne Dæhli.
 
Dæhli og Lome vant åpningsetappen under O-ringen

Publisert: 23.jul.2017 21:15
Oppdatert: 23.jul.2017 21:31

Både Magne Dæhli fra Løten og Anine Lome fra Hamar vant sine klasser under første etappe av O-ringen.

Dæhli, som løper for Halden SK, avsluttet sterkt og vant med 19 sekunder på andremann, William Lind, i eliteklassen for herrer under første etappe av O-ringen i Sverige.

– Jeg har gjort et par småmisser. Men farten har vært bra hele veien, så jeg regnet med at jeg skulle være med og kjempe om seieren, sier Dæhli til orientering.no etter seieren.

Anine Lome, som løper for Hamar OK, tok også seieren på første etappe av O-ringen. I mål var hun 36 sekunder foran Johanna K. Leufven i klasse damer yngre junior.

Eliteklassene fortsetter med fire etapper fra tirsdag til fredag.

I klasse H18 ble det også levert sterke resultater av lokale utøvere.

Eskil Frøisland fra Vang OL stakk av med seieren i klasse H18. Han var nesten tre minutter foran andremann, Oscar Modig.

Njaal Ellegaard Melby, også han fra Vang OL, tok tredjeplass i samme klasse. han var bare ni sekunder bak Modig, som altså kapret andreplassen.

Vang OL stiller mannsterke i O-ringen, og ifølge Gro Ellegaard er de Norges største klubb i H18-klassen, med sju representanter.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke