20. jul
KAN DEBUTERE: Cornelius Benscik kan få sin seriedebut med Stabæk i dag. Dette bildet ble tatt under en treningskamp mot Bodø/Glimt i mars.
FOTO: STABÆK FOTBALL
 
Dala-talent kan få sin Tippeliga-debut i dag
Fredag ble det klart at talentet Sebastian Pedersen forlater HamKam til fordel for Stabæk. For to år siden gjorde Cornelius Benscik det samme. Onsdag scoret unggutten i cupen mot Runar og i dag kan brumunddølen få sin Tippeliga-debut.

Publisert: 26.apr.2015 12:57
Oppdatert: 26.apr.2015 13:06

Det er ikke bare HamKam som sliter med å holde på sine største talenter. Cornelius Benscik fra Brumunddal valgte også på samme alder å flytte til Bærum for å gå på NTG og fortsette fotballkarrieren i Stabæk. Han har imponert med A-laget i treningskampene og noterte seg for sin første scoring for laget i en offisiell kamp i cupen mot Runar i midtuken. I dag er han med i troppen mot Lillestrøm. 

- Det ser ut til å bli et spennende år. Målet må være å få debutere i Tippeligaen i tillegg til å utvikle meg som fotballspiller. Jeg ønsker blant annet å bli mer målfarlig, sier vingen fra Brumunddal til h-a.no. 

Han er bestemt at det var riktig å bytte klubb. 

- Jeg synes det var veldig deilig å komme meg bort, og godt å komme til et sted hvor det er mer kvalitet i treningshverdagen. Målet er å klare å leve av fotballen, forteller Benscik.

- Det å ha et "akademi" med samme ideer som bygger helt opp til A-laget har vært viktig for meg. I tillegg har jeg følt at jeg ble satset på i Stabæk, legger Benscik til. 

Stabæk møter Lillestrøm på Åråsen klokken 18.00. 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke