buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Debuterte: Mathias Pedersen Aasand spilte de siste 16 minuttene og viste fram herlig teknikk. Her finter han vekk Skeids Tom Even Skogsrud.
 
– Poenget som kan redde oss
Etter tre tap tok Brumunddal endelig poeng. Det poenget kan vise seg å være livsviktig for å overleve i 2. divisjon.

Publisert: 20.aug.2017 21:45
Oppdatert: 21.aug.2017 08:33

Trener Fred Leo Nysæter vil tenke positivt. Dala tapte ikke to poeng, men kriget til seg ett, mener han.

– Sjøl om dette ikke var blendende fotball, var det mye positivt å ta med seg videre. Jeg velger å tenke at dette ene poenget er det poenget som redder oss til slutt. Ikke at vi rykker ned fordi vi tapte to poeng, sier en passe fornøyd Fred Leo Nysæter.

Etter spill og sjanser, var det kanskje greit med poengdeling.

Svært få sjanser

I de første 45 minuttene var det ikke mye som skjedde foran målene. Begge lag hadde solide midtstopperpar og midt i banen var det rett og slett stengt for gjennomkjøring.

Vi talte en stor sjanse til Skeid og to halvsjanser til Brumunddal. Det er svært lite i en kamp som varer i 90 minutter.

Banens beste spiller, Christoffer Heier Solbakken, sa det slik etter kampen:

– Det ble en slitekamp. Skeid er et svært robust lag, som det er vanskelig å trenge gjennom. Det aller mest positive, er at vi ikke slipper inn mål. Skeid er gode på offensiven og scorer normalt mange mål. Vi var gode defensivt og hindret dem fra å score. Det er det som er mest positivt i denne kampen, sier Heier Solbakken.

På spørsmål om det holder med uavgjort på hjemmebane slik tabellsituasjoner er, stiller Heier Solbakken seg tvilsom til.

– Det er klart det er på hjemmebane vi skal ta tre poeng. Nå er det viktig at vi gjør nettopp det i de kampene som er igjen, sier midtbanesliteren.

Fornøyd med kampbilde

Trener Nysæter var fornøyd med guttas innsats.

– Etter 90 minutter ser en godt at dette er en gjeng som langt fra har gitt opp kampen om å overleve i divisjonen. Vi jobbet som slaver og ga spissene til Skeid dårlige arbeidsforhold. Den oppgaven gjorde vi mesterlig, sier treneren.

Mathias Pedersen Aasand som gikk til Brumunddal fra HamKam for 14 dager siden, fikk sin debut i Dala-drakta.

På de 16 minuttene han spilte, så vi raskt at Mathias kan være spilleren som styrker laget offensivt. Kantspilleren bød på flere tekniske finesser.

Synd at Brumunddal ikke får det målet som trengs, for innsatsen til de offensive spillerne i laget var formidabel.

Valentin Blaka, Kristian Eriksen, Sigurd Ertsås og Jonatan Helmersen jobbet som slaver og skal ha all ære for det. Dessverre for Dala, så handler fotball om å score mål. På sine 17 kamper har Dala bare scoret 13 mål. Det er færrest av samtlige lag i avdelingen.

Follo borte i neste serierunde blir utrolig viktig. Full pott der, kan gjøre at Brumunddal endelig er over nedrykksstreken. Blir det tap 0-1, går Follo forbi Dala med flere scorede mål og likt i poeng.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat