buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
TUNGT: Kaptein Rune Pettersen deppet etter nok et nederlag.
 
- Nå ser det bekmørkt ut
Nå skal det mye til for at Brumunddal beholder plassen.

Publisert: 30.sep.2017 15:29
Oppdatert: 30.sep.2017 19:16

Brumunddal - Asker 1-2:

Nok en gang måtte Brumunddal gå av banen uten poeng i 2. divisjon. Nå begynner det for alvor å se mørkt ut med tanke på fornyet kontrakt i divisjonen.

Etter kampen var kaptein Rune Pettersen langt nede.

- Det er veldig surt og like surt som hver gang vi taper. Det går ikke vår vei, uansett. Vi skaper ikke noe voldsomt med sjanser i dag, heller. Jeg vet ikke. Det er ikke vårt år, sier han.

- Bekmørkt

Han mener de var fullt på høyde med Asker rent spillemessig, men at de nok en gang var altfor svake foran offensivt mål.

- Det er kanskje derfor vi mest sannsynlig ikke spiller i den divisjonen her neste år. Nå ser det bekmørkt ut.

Som ekte Dala-gutt erkjenner han at det smerter at klubben er i den situasjonen den er i for øyeblikket.

-  Det gjør vondt. Det er ikke noe moro. Jeg begynner å kjenne det, det er ikke noe ålreit i ukedagene heller. Jeg kjenner det sitter i utover i uka. Det tærer på når jeg ser hvordan det går, forteller Pettersen.

- Hjerneblødning

Han får støtte av Valentin Blaka. Han scoret ett mål, men burde ha scoret to.

På stillingen 0-0 bommet spissen på en gigantsjanse alene med keeper.

- Jeg forstår ikke hvordan jeg kunne bomme. Det er et mål jeg skal score. Jeg vet ikke hva som skjer, og jeg føler jeg svikter laget, sier han.

Han forteller at det nå nærmest er umulig å overleve i divisjonen.

- Dette var en kamp vi måtte vinne, og vi slipper inn på piss. Vi får hjerneblødning, føler jeg. Vi stresser skikkelig. Nå kan vi nesten si det er over og ut. Nå blir det ekstremt tungt.

God start

Brumunddal åpnet meget aggressivt og gikk respektløst til verks.

Vertene klarte imidlertid ikke skape all verdens av sjanser de første ti minuttene, og det var gjestene som fikk den første store sjansen.

Marcus Mehnert ble spilt fri og kom alene med Holst. Avslutningen kom imidlertid fra altfor skrå vinkel, og gikk langt til side for mål.

Etter 20 minutter fikk Dala en gigantsjanse.

Vertene kombinerte flott på venstrekanten, og Christoffer Heier Solbakken fikk til slutt slått et meget presist innlegg i boksen. Der sto Jonatan Helmersen helt alene, men headingen gikk en halvmeter til side for målet. 

Brumunddal åpnet den andre omgangen best, og produserte en gigantsjanse, men Valentin Blaka klarte å sette ballen til side for mål fra tre meter. 

Asker var ikke ufarlige, og etter 65 minutter tok de ledelsen etter slurv i Dalas forsvar.

Demba Traore var nådeløs og sendte gjestene i føringen.

Skapte spenning

Men Dala nektet å gi seg. Nysæter endret formasjon og satset offensivt, og det ga uttelling.

Etter 73 minutter var Blaka våken og snapper opp en feilpasning bak hos Asker. Spissen hadde åpent mål og satte ballen enkelt i kassa.

Dala fortsatte å pøse på framover, men det straffet seg. I det 83. minuttet tok Asker tilbake ledelsen etter scoring av Marcus Mehnert. 

Brumunddal klarte aldri å slå tilbake etter Askers ledermål, og tapte dermed skjebnekampen. Nå skal det mye til for at de overlever i 2. divisjon.

Dalas lag (4-2-3-1):

Emil Holst - Syver Karlsen, Rune Pettersen, Anders Ludvigsen, Markus Haave Andersen - Christoffer Heier Solbakken, Fredrik Haave Andersen - Jonatan Helmersen, Sigurd Ertsås, Kristian Eriksen - Valentin Blaka

Benken: Andreas Ulla, Henrik Lehne Olsen, Torgeir Strand Osmo, Nicolai Michaelsen, Gaute Granmo, Peder Jensbak Nysæter, Erik Sigtbakken

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat