buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
STERKT MØTE: Marianne Kvarberg (t.v.) fikk møte Arnold Origi etter kampen onsdag. Til høyre: Andreas Nikolaisen.FOTO: ARVE HOVELSTUEN BLYSTAD
 
– Utrolig moro at han har nådd så langt
Det var klump i halsen og veldig mye følelser da Lillestrøm-keeper Arnold Origi møtte sin norske «mor», Marianne Kvarberg, på Sveum.

Publisert: 25.mai.2017 15:08
Oppdatert: 25.mai.2017 15:12

Brumunddal – Lillestrøm 1–3.

Arnold Origi fra Kenya var i Brumunddal med Mathare United i 1995. Det var første møtet med Sveum og ikke minst med Marianne og Svein Kvarberg fra Brumunddal. De fikk et helt spesielt forhold, og de har fortsatt jevnlig kontakt.

Aleksander Melgalvis ble matchvinner for Lillestrøm og fikk en drømmetur til Sveum

Onsdag møttes de etter cupkampen mellom Brumunddal og Lillestrøm på Sveum.

– Det var et rørende møte. Tenk at det er 22 år siden vi møttes for første gang. Jeg ble knyttet til ham fra første møtet. Heldigvis har vi jevnlig kontakt fortsatt. Jeg er den norske moren hans. Arnold er en herlig gutt, og det er utrolig moro at han har nådd så langt. Jeg følger naturlig nok litt ekstra med Lillestrøm, sier Marianne Kvarberg.

Mange turer til Kenya

Etter hvert ble det mange turer til Kenya for å besøke gutta i Mathare-slummen.

– Det er Arnold som er hjertebarnet. Jeg husker godt den lille gutten med keeperhansker som spratt rundt på Sveum i 1995.

I 2007 betalte Marianne Kvarberg flybilletten, og Arnold bodde hos dem i Brumunddal noen måneder.

Lillestrøm-keeperen er veldig takknemlig for den hjelpen han har fått av ekteparet Kvarberg.

– Det var veldig spesielt å komme tilbake til Sveum. Det var her jeg sparket min første fotball på europeisk jord. Marianne og Svein har betydd veldig mye for meg – både som menneske og som fotballspiller. Fotballdrømmen min startet her på Sveum. De sendte meg keeperhansker og fotballsko. I 2007 betalte de flybilletten min, og jeg bodde her en god stund. Da ble det prøvespill for Kongsvinger, husker jeg. Jeg har veldig mye å takke Marianne og Svein for.

Marianne Kvarberg hadde med seg bonusbarnebarnet Andreas på kamp onsdag. Han er stor fan av Arnold Origi, og etter kampen fikk han drakten til Lillestrøm-keeperen.

Da ble det også veldig mye følelser.

Drømmemål av Eriksen

Marianne og Andreas fikk se at Brumunddal startet kampen best. Kristian Eriksen banket ballen over Arnold Origi etter tre minutter. Det var et drømmetreff.

Det sto 1–1 til pause etter at tidligere HamKam-spiller Bajram Ajeti scoret etter et innlegg. Dala-gutta markedsførte mye bra før pause. I 2. omgang ble Dala-gutta slitne etter hvert, og det ble større forskjell på lagene.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat