buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
OFFENSIV: Christoffer Heier Solbakken forteller om en offensiv spillergruppe foran de seks siste serierundene, som avgjør om de beholder plassen i 2. divisjon eller ikke. Her er han under 2-1-seieren mot Bærum.FOTO: Anders Bakkerud Larsen
 
– Vi er ikke stresset
Christoffer Heier Solbakken (30) tror det kan være en fordel for Brumunddal at de har vært i samme nedrykksstrid tidligere, som de opplever denne sesongen.

Publisert: 10.sep.2017 18:28
Oppdatert: 10.sep.2017 18:41

Alta–Brumunddal 4–0

Lørdagens stortap mot Alta mener Heier Solbakken de må glemme så raskt de klarer.

– På en måte hadde det vært positivt å få med seg noe fra Alta, men det er ikke den kampen vi hadde sett for oss å ta med så mye, det hadde vært ekstra, forteller Brumunddal-spilleren.

Nedrykksfinale?

Allerede neste helg står Nybergsund på motsatt banehalvdel. Et lag Brumunddal nesten er nødt til å ta tre poeng mot, dersom de skal beholde plassen i 2. divisjon denne sesongen.

– Får vi et godt resultat der, så er vi selvfølgelig med enda mer enn vi er nå. Vi har et lite gap opp til Vålerenga og Sundet. De er viktige å ta mye poeng mot, så det er viktig å ta Nybergsund.

– Det er mange kamper som kommer framover som vi absolutt skal ha gode sjanser for å få med mange poeng i. Det er vi nødt til, forteller midtbanespilleren.

Brumunddal har også igjen oppgjøret mot Vålerenga 2, som ligger på plassen foran på tabellen, med seks serierunder igjen.

Selv om varsellampene kanskje har begynt å blinke i det fjerne på Sveum, hevder Heier Solbakken at de ikke er stresset. Enn så lenge.

– Jeg vil ikke si vi er stresset, men det er viktig å ta med seg poeng jevnt og trutt. Nå ligger vi litt bak skjema, så vi må gire opp litt.

Offensiv spillergruppe

30-åringen er Dala-gutt, og han liker naturligvis ikke situasjonen klubben befinner seg i for øyeblikket. Men han er heller ikke overrasket over at de ligger der de gjør per dags dato.

– Nei, men det var vi innstilt på fra første serierunde, at vi kunne havne nedi der.

Han mener det er en offensiv spillergruppe som nå står foran seks meget viktige kamper, som avgjør om de beholder plassen eller ikke.

– Alle er offensive i hodet, og tenker at det her kan vi klare. Vi har klart det før, senest i fjor, de nøkkelkampene snudde vi til vår fordel.

På spørsmål om han tror det kan være en fordel for Brumunddal at de nettopp har opplevd samme situasjon før, svarer Heier Solbakken:

– Ja, det tenker jeg at har noe å si. Vi vet at vi kan. Vi får glemme det tapet her og ta med de positive tingene som har skjedd den siste perioden, forteller en offensiv Heier Solbakken.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat