buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
Skuffet: Fred Leo Nysæter og Brumunddals beste, Mahad Abdillahi.
Foto: Truls Hovelstuen Blystad
 
Nysæter mener tapet er ydmykende
(Bærum-Brumunddal 4-1) Brumunddal gikk på et sviende nederlag borte mot Bærum. Trener Fred Leo Nysæter er skuffet over at laget ikke henger sammen.

Publisert: 20.mai.2017 15:21
Oppdatert: 20.mai.2017 18:47

Brumunddal-treneren hadde følgende tanker etter stortapet i Bærum:

- Dette er ydmykende. Det er vel det som er det rette ordet her. Vi henger ikke sammen som lag, og vi framstår som et lag uten struktur. Det er en kollektiv greie, og vi henger ikke sammen fra spiss til keeper. 

Han savnet offerviljen i laget sitt. 

- Nå har vi prøvd litt forskjellig, men det er ikke formasjonen det står på. Det er viljen til å gå i krigen og offerviljen som mangler. Det er veldig skuffende å se. Nå ser vi ut som en helt klar dumpekandidat, det er ikke mer å si enn det.

To tidlige baklengs

Brumunddal åpnet frisk, og var farlig frempå ved noen anledninger tidlig i omgangen. Men det var Bærum som tok ledelsen. Moses Mawa ble spilt helt alene igjennom, og satte ballen kontrollert nede i hjørnet bak Emil Holst. En real kalddusj for Brumunddal. Og Bærum ga seg ikke der.

Emanuel Tafesse fyrte av fra 20 meter etter 23 minutter, og ballen gikk i en bue over keeper Holst. 2-0 til Bærum. Brumunddal klarte aldri å komme seg opp på nivået, og slet med å skape sjanser de første 45 minuttene.

Dermed sto det 2-0 til hjemmelaget til pause. 

Andre omgang starte på verst mulige vis for Brumunddal. Erblin Llalluka fintet hele Dala-forsvaret, inkludert Emil Holst, og satte ballen i åpent bur. 3-0 til Bærum etter 51 minutter. 

Lalluka ga seg ikke der, og etter 70 minutter ble han spilt fri på sju meter, og satte ballen enkelt i mål. Helmørkt for Brumundal.

En positiv ting for bortelaget var at Sigurd Ertsås satte sesongens første mål, da han satte straffesparket Jonatan Helmersen hadde skaffet i nettet.

Kampen endte 4-1 til Bærum.

Brumunddals lag: Emil Holst -Fredrik Haave Andersen, Rune Pettersen, Torgeir Strand Osmo, Kristian Eriksen -Dardan Rexhaj, Christoffer Heier Solbakken, Mahad Abdillahi, Markus Haave Andersen - Jonatan Helmersen - Sigurd Ertsås

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat