buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Avgjorde: Gaute Granmo jubler etter at seiersmålet hadde funnet nettmaskene.
 
Granmo sikret etterlengtet Dala-seier
(Brumunddal-Vålerenga 2 2-1) Brumunddal slet lenge mot ungguttene fra Vålerenga 2. Først satte Christoffer Heier Solbakken en fin volley oppe i hjørnet, før Gaute Granmo sendte Dala i ekstase med sitt mål, to minutter før slutt.

Publisert: 10.jun.2017 15:50
Oppdatert: 10.jun.2017 18:20

Det var en ganske jevn 1. omgang på Sveum. Vålerenga 2 fikk den første sjansen da Chidera Ejuke kom alene med Emil Holst, men Dala-keeperen ordnet opp. Etter et kvarter fikk Nicolai Michaelsen sjansen alene gjennom, men lobben nådde aldri målet. Det var en stor sjanse. På slutten av omgangen fikk Vålerenga et par halvsjanser.

Vålerenga 2 tok ledelsen etter 55 minutter, da Ernest Agyiri sendte et frispark fint i mål. Men Dala ga seg ikke. Christoffer Heier Solbakken slo til med en perle, da han sendte en volley oppe i hjørnet etter en corner 1-1. Gaute Granmo ble den store helten da han styrte inn et innlegg fra Erik Sigtbakken to minutter før slutt på Sveum. Brumunddal kunne juble for 2-1-seier.

Matchvinner Granmo smilte bredt etter kampen.

- Det var deilig å score der. Sigtbakken vet hvor han finner meg, så det var ideelt akkurat der. Da jeg kom inn prøvde jeg å sette litt trøkk på dem og gjøre det litt utrivelig for dem. Det var godt å komme inn å avgjøre, forteller Granmo, som kom inn etter 65 minutter.

Det var en etterlengtet seier for Dala, den første siden første serierunde. 

- Det var veldig godt å kjenne på følelsen av å vinne igjen. Nå skal vi trøkke for fullt på for tre poeng neste runde, og bygge videre på denne deilige seieren, sier Gaute Granmo. 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat