buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
IKKE HAPPY: Fred Leo Nysæter (t.h) skulle gjerne sett bedre spill på Sveum lørdag.
FOTO: Bendik Havdal Eriksen
 
Brumunddal vant - Nysæter misfornøyd
(Brumunddal - Redalen 1-0) Brumunddal vant, men trener Fred Leo Nysæter var ikke fornøyd med spillet.

Publisert: 25.mar.2017 18:41
Oppdatert: 25.mar.2017 19:25

- Vi underpresterer i dag, og det er det ingen tvil om. Vi er unøyaktige i pasningsspillet vårt, og vi gjør feil overalt på banen, sier treneren, som drillet en 3-5-2-formasjon for første gang.

Redalen hadde kun én målsjanse, og det var derfor vanskelig for treneren å si for mye om hvordan han syntes det funket.

- Vi har god kontroll defensivt, og vi har fått satt det skikkelig på plass. Men vi må skape mer, sier Nysæter, som gjerne skulle møtt bedre motstand.

- I dag var egentlig planen å spille mot Eidsvold Turn, men de måtte trekke seg, for det er cup-kvalik. De ser bra ut, og det hadde gitt oss enda bedre kamp. Det er lettere for Skeid, KFUM og HamKam å få skikkelige matcher. Vi er Brumunddal, og det er ikke sikkert det er så attraktivt å møte oss, innrømmer han.

Solbakken-goal

Brumunddal startet ikke kampen spesielt godt, og gjestene lå lavt i banen.

Men da Dala, anført av Fredrik Haave Andersen, hadde kommet seg flott oppover høyresiden, fikk til slutt Christoffer Heier Solbakken ballen på 16 meter, og han satte den nede i motsatt hjørne.

Dala hadde flere halvsjanser, men uten å få ballen i mål.

dødt etter hvilen

Vertene hadde full kontroll på kampen, men uten å skape all verden.

Omgangens største sjanse kom da Anders Ludvigsen fikk vende opp i feltet, snu seg rundt og avslutte. Ballen gikk i stolpen, rullet langs streken, og så forsvant den utenfor ved motsatt stolpe.

Jesper Sørum Johansen, som kom inn etter 72 minutter, viste fram en flott Cruyff-vending, forserte 20 meter med ballen, før han klinte den i nettveggen og ut.

Gjestenes Helge Jøndal, som har spilt 11 sesonger for Raufoss, var nær scoring på overtid. Vingen fikk ballen ute på venstresiden, dro av Sindre Tråseth med en lekker finte, kom inn i feltet og skjøt mot lengste kryss. Emil Holst, som hadde hatt lite å gjøre, kastet seg så lang han var og slo ballen ut til corner.

- Den var fin, den, sa han om redningen etter kampen.

Dermed endte kampen 1-0 til Brumunddal.

Brumunddals lag (3-5-2): Emil Holst - Anders Ludvigsen, Rune Pettersen, Syver Karlsen (Sindre Tråshet fra 63.) - Fredrik Haave Andersen (Jesper Sørum Johansen fra 72.), Henrik Lehne Olsen, Christoffer Heier Solbakken, Torgeir Strand Osmo (Markus Haave Andersen fra 45), Kristian Eriksen (Dardan Rexhaj fra 64.) - Sigurd Ertsås (Dardan Rexhaj fra 72.), Nicolai Michaelsen, (Erik Sigtbakken fra 45.)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat